Експрезидент Петро Порошенко звинуватив президента Володимира Зеленського у "великому крадівництві". З такою жорсткою відповіддю лідер "Європейської солідарності" виступив у відповідь на претензії чинного глави держави щодо порушення карантину фітнес-центром "5 елемент", який входить до активів експрезидента.

Читайте Знай в Google News!

"Це вже агонія, Володимире Олександровичу.

А про «повернути вкрадене з бюджету», тут ви абсолютно праві. Ваш міністр Уманський якраз сьогодні розповів про ваше Велике крадівництво", — написав Порошенко на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Це стало відповіддю на заяви президента Зеленського, які він озвучив у своєму влозі з лікарні "Феофанія.

"Ми не будемо діяти за принципом "Друзям — все, а ворогам — локдаун". Санкції за порушення карантину вихідного дня будуть однакові для всіх. Це стосується і власника фітнес-клубу "5-й елемент". З одного боку ви кричите, що ситуація з розповсюдженням COVID-19 критична, а з іншого — сприяєте цьому. Ви, мені здається... ну, треба вирішити, ви або рятівник, або комерсант такий звичайний", — заявив у своєму відео Зеленський.

"Ви вже отримали один штраф. Продовжите роботу на вихідних — буде новий, ще один штраф. І вони, згідно із законодавством, будуть продовжуватися, допоки не навчитеся поважати закон. Треба буде 100 штрафів — буде 100. Можливо це, знаєте, така нова цікава модель — будемо у бюджет повертати все, що ви вкрали за попередні роки", — підкреслив чинний президент.

У коментарях під постом на фейсбуці Петра Порошенка підтримала його традиційна аудиторія.

"Тепер якщо комусь не буде вистачати кисню в лікарні, чи для когось-то не вистачить ліжка, покажіть людині останне відео Зеленського! Має допомогти! І з киснем... і з ліжком! Чудодійне відео!" — нагадав про бокс зі спецкабінтом один з користувачів мережі.

"Петро Олексійовичу, пора починати давати здачі і подавати в суд за наклеп", — дають поради Порошенку в іншому коментарі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, смертність населення України в період пандемії нижче минулого року: парадокси статистики.

Як повідомляв Знай.uа, Мендель після скандалу зробила заяву про стан Зеленського: "Вже ні".

Знай.uа писав, Зеленський терміново звернувся до українців: "Кожна зараза сприймає це на свій рахунок".