Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, який зустрів свій 49-й день народження у клінічній лікарні "Феофанія", через COVID-19, оголосив про своє одужання.

Читайте Знай в Google News!

Постом про це політична фігура поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі facebook.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

"Коронавірус позаду - тест показав негативний результат. Приступаю до роботи у звичайному режимі. Друзі, ще раз прошу всіх ставитися відповідально до заходів безпеки. Здоров'я вам і вашим близьким " — пише Єрмак.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Таким чином, глава офісу Президента Андрій Єрмак поповнює зведення по одужавшим і стає ветераном битви з коронавірусом. І бажає українцям 36,6. А ще варто сказавти, що для Єрмака це було вперше - відзначити день народження у лікарні.

Варто нагадати, що Єрмак намагається використати специфічні умови для переосмислення своєї діяльності.

"Два тижні інтенсивної роботи на відстані від Офісу дали змогу подивитися на багато речей свіжим поглядом. Я впевнений, що ми на правильному шляху і нам усе вдасться. І хоч кількість випробувань, яка звалилася на всіх нас за цей рік, безпрецедентна, у мене немає жодних сумнівів у тому, що все буде добре", — заявив політик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Єрмак був вимушений зустріти день народження у лікарні: "Дякую недругам".

Як повідомляв Знай.uа, У Єрмака заявили про старт розслідування щодо махінацій в Covid-фонді: "Бюджет хотєлок має...".

Знай.uа писав, Ігор Лесєв "пройшовся" по відео від Володимира Зеленського: "З палати № 6 шле привітики".