У мережі з'явилися фотографії дочки подруги президента РФ Володимира Путіна Єлизавети Кривоногих. І дівчинка дуже схожа на главу Росії.

Читайте Знай в Google News!

Російський журналіст Ренат Давлетгільдєєв також вважає, що Єлизавета Кривоногих може бути дочкою Путіна. На своїй сторінці в Facebook він виклав ще кілька фотографій дівчинки.

"третя дочка, до речі, реально копія царя. І, здається, навіть з почуттям гумору-танцює в TicTok, дружить з симпатичним хлопчиною в Off-White. Здається, пацана навіть бачив десь в Пітері. Згадати б тільки, де", - написав Давлетгільдєєв.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Крім фото в мережі також опублікували ролики з танцями дівчинки, які вона публікувала в популярному серед підлітків додатку TikTok.

Зазначається, що Кривоногий познайомилася з Путіним в кінці 1990-х.тоді ж вона переїхала з комунальної квартири, а незабаром влаштувалася в банк "Росія", основним акціонером якого є друг російського президента Юрій Ковальчук. Тут Світлана зробила запаморочливу кар'єру-до 2007 року вона стала співвласником банку, отримавши 3,6 відсотка його акцій.

Кривоногим також належить Гірськолижний курорт "Ігоря", де дуже любить відпочивати Путін.

Все майно і бізнес-активи сім'ї Кривоногих, виявлених журналістами, можна оцінити в 7,7 мільярда рублів, або приблизно в 100 мільйонів доларів.

При цьому розслідувачі знайшли зв'язки активів Кривоногих з другом Путіна віолончелістом Сергієм Ролдугіним, ректором гірничого університету Володимиром Литвиненком, де Путін захищав дисертацію, і старим знайомим Путіна Олегом Рудновим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Путін, обговорюючи covid-19, нестримно закашлявся в прямому ефірі.

Як повідомляв Знай.ua, коханка Путіна "заробила" 800 мільйонів за рік, у Кабаєвої навіть бабуся мільярдерка.

Також Знай.ua писав, що позашлюбна дочка Путіна," феноменально схожа " дівчинка носить його по батькові і ні в чому собі не відмовляє.