Так званий депутат Держдуми РФ, зрадниця України і колишня "прокурорша" Криму Наталія Поклонська вирішила привітати людей з католицьким Різдвом.

Жінка не втрималася від згадки України і перекритої нашою владою питної води в помсту за проведений референдум на Кримському півострові.

"Сьогодні від глави Ватикану і Папи Римського Франциска @franciscus прозвучало щире привітання з католицьким Різдвом — чарівним святом, яке робить людей добрішими і дає надію на краще. У Криму теж проживають парафіяни Римсько-католицької церкви, і вони, як і всі інші люди, сподіваються, що слова про мир і процвітання збудуться. Дуже розраховують на молитву Понтифіка про відновлення їх порушених прав - в тому числі і права на питну воду, перекриту владою України в помсту за проведений референдум", — написала Наталія на початку публікації.

Далі вона згадала президента України Володимира Зеленського та його привітання. Поклонська поцікавилася, чи звучали його слова для всіх або лише для обмеженого кола людей. Депутат назвала розмови глави держави про загальнолюдські цінності лицемірством при протилежних діях. "Кримчани-живі люди, і це факт. Позбавлення людини права на чисту воду і свободу вибору є нехтуванням загальнолюдських цінностей, і це теж факт", — додала колишня прокурорка.

Наприкінці публікації Поклонська заявила, що політикам РФ і України слід перестати обмінюватися "люб'язностями" і почати думати про конструктивні відносини між "суверенними" країнами.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, CoCo Chanel, Навальний і Грета Тунберг: невгамовна Поклонська замість допомоги кримчанам перетворилася на блогера

Як повідомляв "Знай.ua", Поклонська констатує масштабну біду в Криму, і справа не у воді: "Будемо годувати Чудовисько..."

Знай.ua писав, Поклонська порадила депутату заспівати в "ВІА Грі" після критики: "Кому потрібна нехлюйка?"