Російський президент Володимир Путін незабаром може зробити щеплення російської вакциною від коронавірусу "Спутнік V".

Про це повідомили російські ЗМІ, посилаючись на пряму промову прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова в ефірі одного з російських телеканалів. Пєсков підкреслив, що в осяжній перспективі президент РФ розповість публічно про рішення, яке прийняв щодо своєї вакцинації.

Дмитро Пєсков, фото: Kremlin.ru
Дмитро Пєсков, фото: Kremlin.ru

"Ми маємо право очікувати, що в осяжній перспективі президент сам розповість про прийняте рішення. Він, власне, і сказав, що він сам це обов'язково зробить. Він сказав, що буде робити щеплення, що він прийняв таке рішення і він чекав завершення всіх формальностей", – розповів Пєсков.

Коли журналісти запитали, чи увійде дочка Путіна в групу добровольців для тестування "супутника V", Пєсков відповів дуже ухильно. Він нагадав, що" це все-таки особистий життєвий простір Путіна "і запропонував"залишити це йому". "Він говорить про це, намагаючись продемонструвати ступінь довіри до нашої вакцини і її надійність", – додав Пєсков.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадавши, скандальну фабрику іграшок спіймали на дружбі з Путіним, сліди "зради" знайшлися у Львові.

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський повеселив українців кумедною "міною" президента РФ.

Також Знай.ua писав, що як виглядає 17-річна копія Путіна, в мережі спливли архівні кадри і подробиці.