Ірина Фаріон та Лариса Ніцой, попри те, що обидві живуть в Україні, вперше зустрілася та анонсували "спільну боротьбу".

Активний борець за українізацію, мовознавець і колишня нардепка від партії "Свобода" Ірина Фаріон вперше зустрілася з українською письменницею Ларисою Ніцой. Ініціатором зустрічі була Фаріон. Про це екснардепка розповіла на своїй сторінці у Facebook.

“Це наше перше знайомство з Ларисою Ніцой у моєму проєкті "Від книги до мети". Запросила її після того, як довідалась, що Наташа! Влащенко (чи як правильно прізвище?) закликала не купувати її книжок. Ми маємо завжди допомогти один одному в подібних ситуаціях і стояти горою за нашу спільну українську справу”, - написала Фаріон.

На цю заяву Фаріон відреагував Telegram-канал Klymenko Time, де запропонували відправити Фаріон і Ніцой на острів Зміїний.

"У нас з цього приводу є пропозиція. Для того, щоб Фаріон купувала книги Ніцой, а Ніцой - книги Фаріон, ми навіть пропонуємо їм виділити окрему територію, острів Зміїний в Чорному морі, в 35 км від континентальної України. Тільки попередньо потрібно буде евакуювати звідти місцевих жителів", - написав Klymenko Time.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Скандальний "слуга" Макс Бужанський вирішив і собі вставити “5 копійок”. Але вийшло так, як завжди виходить у цього проросійського політика-блогера.

Назвавши Фаріон і Ніцой "яскравими левицями", він звернув увагу на колони у залі, де проходила їхня зустріч. За словами Бужанського, саме ці колони свідчать про те, що Фаріон приймали в КПРС. Що ж, напевне Максу Бужанському краще знати, серед яких колон приймали у члени цієї злочинної партії.

"Прошу вибачення, але судячи з колон в будівлі, де проходить зустріч двох яскравих левиць, Фаріон приймали в КПРС", - написав Макс Бужанський у Telegram.

Нагадаємо, Максим Бужанський відмовився вшанувати пам'ять загиблих на Майдані

Як повідомляв портал Знай.ua, Максим Бужанський накинувся на журналістку та обізвав її "тупою вівцею"

Також Знай.ua писав, Лариса Ніцой побачила у Львові тенденцію до "русифікації" міста