1. Одягніться простіше. Вам необов'язково виходити і виглядати як сіра мишка, але краще не одягати одяг, по якій відразу видно, що це дорогий бренд. Швидше за все, ви будете намагатися знизити ціну, а ваш недешевий костюм або плаття розповість продавцю, що ви в змозі заплатити й повну ціну.

2. Приходьте в кінці дня. В останню пару годин перед тим, як продавці зберуться і підуть, вони будуть раді позбутися залишилися у них товарів. Правда, зворотною стороною медалі стане маленький вибір товарів. Щоб побачити максимальний вибір (але з більш високими цінами), приїжджайте рано.

3. Визначте для себе ту максимальну ціну, яку ви готові заплатити. Як тільки ви знайдете щось підходяще вам, подумайте про себе, скільки ви готові за цю річ заплатити. Якщо у вас буде одразу прокреслена точна межа, то це запобіжить можливість того, що вас вмовлять, і ви заплатите більше, ніж збиралися.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

4. Запропонуйте низьку, але розумну ціну. Більшість продавців очікують, що з ними почнуть торгуватися, але якщо запропонувати їм ціну, яка буде більше ніж на 50% нижче запитуваної, то це тільки образить їх.

5. Перед тим як відповідати на зустрічну пропозицію, зобразіть сумнів на обличчі. Скажіть “Хм-м-м” або просто зробіть паузу, перед тим як відповідати, щоб продавцеві здалося, що вам вже не так сильно хочеться придбати цю річ. Це дасть вам можливість диктувати свої умови при подальшому торзі.

Нагадаємо, відомий лікар-нейрохірург вивела 10 правил, за допомогою яких можна зберегти і зміцнити своє здоров'я. Читай про це в матеріалі Clutch.

Як повідомляв Знай.uа, справжньою жінкою стають, а не народжуються. З цієї збірки Clutch ти дізнаєшся, як стати справжньою жінкою, яка знає собі ціну.

Знай.uа писав, для того, щоб зберегти молодість і красу на довгі роки, потрібно дотримуватися кількох простих правил. Порушуючи їх, ти не тільки ризикуєш свою привабливість, але і можеш похитнути своє здоров'я.