Гороскоп на тиждень Овен

На цьому тижні перед Овнами у всіх сферах життя відкриються нові перспективи. Ви будете самі винні, якщо не помітите такого подарунка долі.

Гороскоп на тиждень Телець

На цьому тижні у Тельців на першому місці будуть домашні і сімейні справи. Діти можуть засмутити, швидше за все, небажанням ходити до школи.

Гороскоп на тиждень Близнюки

На цьому тижні Близнюкам в голову прийдуть ідеї настільки несподівані, що оточуючі навіть не відразу зрозуміють. Тому проявіть терпіння.

Гороскоп на тиждень Рак

На цьому тижні Раки знайдуть втрачену внутрішню рівновагу. Однак вихідні принесуть вам суцільні розчарування. Будьте готові до незапланованих витрат.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Гороскоп на тиждень Лев

На цьому тижні Леви налаштовані на зміни в собі. Так, багато хто з вас займуться своєю постаттю, одягом і зовнішністю. Грошей вам для цього вистачить.

Гороскоп на тиждень Діва

На цьому тижні Діви будуть крокувати не в ногу з усіма, але з великою користю для себе. Саме нестандартні вчинки принесуть вам успіх.

Гороскоп на тиждень Терези

На цьому тижні Терезам захочеться поїхати у відпустку. Тим, хто залишиться вдома, зірки рекомендують не втрачати бойовий настрій і застосувати його на роботі.

Гороскоп на тиждень Скорпіон

На цьому тижні все піде не за планом Скорпіонів, особливо на роботі. І лише в неділю можна буде перевести дух від всієї цієї плутанини.

Гороскоп на тиждень Стрілець

На цьому тижні Стрільцям доведеться приділити більше уваги дітям, можливо, навіть розщедритися на шкільні потреби. Взагалі весь тиждень вимагатиме витрат.

Гороскоп на тиждень Козеріг

На цьому тижні у Козерогів поки що нічого не змінюється. Вони багато працюють. Між іншим, так можна і друзів розгубити. Приділіть їм час і результати вас просто вразять.

Гороскоп на тиждень Водолій

На цьому тижні Водолії, поки що ви не знайшли душевної рівноваги. З вами нелегко працювати і спілкуватися. Ви повинні це усвідомити.

Гороскоп на тиждень Риби

На цьому тижні Риби захочуть щось переставити в будинку, щось туди купити. Не забувайте радитись, бо не всі у захваті від ваших ідей.