Мова тіла може розповісти практично все. Дізнайся з цієї збірки Clutch про що говорить поза, в якій ти лежиш зі своїм чоловіком у ліжку.

"Ложки" — чоловік обіймає жінку зі спини

На цьому етапі ваше життя схоже на медовий місяць, вам настільки добре разом, що хочеться відчувати тепло один одного якомога сильніше. Вас двох неможливо відірвати один від одного навіть уві сні!

"Під крилом" — жінка спить у чоловіка на грудях, згорнувшись калачиком

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

У такій парі один з партнерів виступає в ролі захисника. Ти впевнена у його почуттях, між вами відчувається глибокий емоційний зв'язок.

"Віч-на-віч" — партнери сплять обличчям один до одного

Ви не просто коханці, але ще й найкращі друзі. Твій партнер знає про тебе дуже багато, ви віддаєте перевагу ділитися один з одним всім і говорити про все!

"Сам по собі" — партнери сплять, відвернувшись один від одного

У ваших відносинах панує тиша та гладь. Ви обоє розумієте, що ви дві половинки одного цілого. Ви на першому місці один для одного всюди і у всьому.

"Хаос" — партнери сплять, розкинувшись на ліжку

Ви — цілісні і незалежні особистості, але при цьому зберегли глибоку емоційну прихильність один до одного. Ви дбаєте про партнера і готові в будь-яку хвилину прийти до нього на допомогу — навіть якщо доведеться пожертвувати власними інтересами.

"В тісноті, та не в образі" — партнери сплять обличчям один до одного, міцно притиснувшись

Тут все вказує на те, що ви перебуваєте на початку ваших відносин. Ти все ще боїшся повністю розкритися партнера, показати свої слабкі сторони і недоліки, так як не відчуваєш повної впевненості в майбутньому.

"Розкриті ложки" — чоловік обіймає жінку зі спини, але знаходиться на деякому віддаленні від неї

Ваші відносини вже вийшли на новий рівень, ви демонструєте турботу і підтримку, але при цьому між вами все ще панує "хімія".

"Врозкид" — партнери сплять лицем до лиця, хаотично розкинувши руки і ноги

Ваші відносини можна охарактеризувати як спонтанні і повні пристрасті. Вже через багато що пройшли разом, але все ще не можете досягти тієї стадії, коли ви обидва заспокоїтеся і відчуєте комфорт.

Нагадаємо, психолог розкрив головну проблему жінок у ліжку.

Як повідомляв Знай.ua як за кам'яною стіною: рейтинг чоловіків за знаком Зодіаку

Також Знай.ua пишучи, любов лікує: 10 захворювань, які зцілює інтим.