В передчутті найяскравішої пори року хочеться приміряти на себе кольори, які характерні тільки для цього періоду. Читай у матеріалі Clutch які модні сюрпризи нам готує осінь 2018.

Фіолетовий макіяж

Якщо ти володарка зелених чи карих очей — макіяж фіолетових відтінків саме для тебе. Коли як не зараз зробити акцент на очі, підкресливши глибину і неймовірну магію погляду.

Кольорова туш

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Осінь дозволить тобі стати яскравою бомбою і сміливою "штучкою". У цьому сезоні стилісти рекомендують наносити туш по всій довжині, а не на кінчики, як було раніше. Спробуй, це просто шикарно!

Золото

Коли як не восени використовувати золото у своєму образі. Золоте волосся, тіні, помади – все це знову в моді. Звичайно, такий макіяж буде виглядати дуже урочисто, але у нас є на це причина і потрібно відповідати.

Коричнева помада

Колір шоколаду на губах – найгарячіший відтінок помади в новому сезоні. Багато візажистів називають його "бельгійські шоколадні трюфелі". Якщо ти зухвала і не боїшся пильної уваги до своєї персони, то сміливо експериментуй!

Бездоганна шкіра

В цьому сезоні модно мати бездоганну шкіру. Ти можеш бути зовсім без макіяжу, але при цьому виглядати ідеально: чиста ясна шкіра, акуратно окреслені брови і спокійний, умиротворений погляд. У такому образі ти будеш прекрасна.

Начіс на волоссі

Наймодніша укладка сезону – хіт початку 60-х — начіс. Він надовго зник з модних журналів, але зараз знову настав його час. Звичайно, дозволити собі модний тренд можуть тільки сміливі дівчата, але спробувати зробити його наодинці з дзеркалом ти просто зобов'язана, а раптом сподобається.

Червона матова помада

Вона може подобатися, може не подобатися, але вона повинна бути. Чоловіки, які ніяковіють перед жінкою в червоній помаді, тобі не потрібні. Адже ти можеш бути одягнена аби як, але твої губи завжди повинні бути шикарними.

Хотілося б сказати про образ у цілому: у новому сезоні модно бути зухвалою, скуйовдженою і трохи недбало. Якщо ти готова, то пора виходити на подіум!

Нагадаємо, з чарівних малят престарілих модниць: як зараз виглядають сестри Олсен.

Як повідомляв Знай.ua самогубство Кейт Спейд: що відомо про культової дизайнерке.

Також Знай.ua писав, 20 років культового серіалу: як подружки Керрі Бредшоу змінили світ моди.