Американські актори Майкл Джей Фокс, Ліа Томпсон, Крістофер Ллойд і Томас Френсіс Вілсон зібралися разом і зробили загальний знімок на радість усім фанам трилогії "Назад у майбутнє".

Спільним фото зірки фільму поділилися у соцмережах. По ньому можна побачити, як змінилися актори після стількох років.

21 жовтня 2015 року картині виповнилося 30 років. Цей день відзначається у всьому світі як День трилогії "Назад у майбутнє". З цього приводу з'явилося відеозвернення винахідника машини часу дока Брауна до прихильникам трилогії.

Варто відзначити, що саме 21 жовтня 2015 року - день, у який герой фільму Марті Макфлай перемістився на машині часу.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше повідомлялося, що компанія Zapata Racing презентувала прототип Ховерборда, який може підніматися на висоту понад 50 метрів. Про це повідомляє Jalopnik.

В рамках презентації свого винаходу, представники компанії виклали відео-ролик на своєму офіційному каналі в Youtube, в якому демонструються випробування диво-пристрою.

Відео викликало ряд суперечливих коментарів. Незважаючи на те, що кадри польоту виглядають досить автентично, скептики вважають, що відео все ж було змонтоване.

Тим не менш, творці стверджують, що їх ховерборд не тільки справжній, але і те, що вони вже поставили світовий рекорд по "тривалості польоту на ховерборді", пролетівши на ньому 2,252 метра.

Крім того, як стверджують винахідники, їхній пристрій може літати на висоті до 10.000 футів і зі швидкістю 93 милі в годину. Тривалість польоту при цьому становить 10 хвилин.

Правда, на даний момент, випробування прототипу проходять на більш низькій висоті і в основному над водними поверхнями.

Для довідки: ховерборд (ориг. Hoverboard) – пристрій, що нагадує скейтборд, який замість коліс використовує "антигравітатори". Вперше цей девайс з'явився у фільмі "Назад у майбутнє 2".

Нагадаємо, актор Елайджа Вуд згадав свій дебют у фантастичному фільмі "Назад у майбутнє-2". У кіно він грав хлопчика з 2015 року і носив на голові друшляк.

Як повідомляв портал "Знай.ua", легендарна "Поліцейська академія" через чверть століття повернеться на екрани.

Також "Знай.ua" писав, український фільм вперше отримав престижну нагороду у Венеції.