З 2006 по 2013 роки левова частка жителів пострадянських країн спостерігали за життям Гени Букіна, його дружини Даші.

Про це зазначають російські ЗМІ.

Як зараз живуть та, де працюють колись улюблені персонажі мільйонів людей?

Вождь племені Букіних, глава сімейства, батько двох важких підлітків і продавець у взуттєвому магазині.

Роль цього багатогранного людини виконав актор і телеведучий Віктор Логінов, який свого часу працював шахтарем. Заради ролі Гени Букіна Віктору довелося кардинально змінити імідж і переїхати в Москву з Єкатеринбурга. Ще під час зйомок в серіалі телеканал ТНТ запросив актора вести шоу "Інтуїція" та "СуперІнтуіція".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

А ще він познайомився на знімальному майданчику з помічницею режисера Ольгою і зробив їй пропозицію. Правда, через два роки вони розлучилися. Це був уже третій розлучення Віктора. Всього у нього п'ятеро дітей: прийомний син і рідна дочка від першої дружини, син від другої і двоє синів від Ольги Логінової.

Крім того відомо, що після серіалу "Щасливі разом" Віктор зіграв Вовчика в картині "Прапорщик, або Е-мое". У 2009 актор озвучив Б.О.Б. в мультфільмі "Монстри проти прибульців". У тому ж році він зіграв у фільмі "Останній секрет майстра". Ще раз в ролі продавця взуття він з'явився в серіалі "Універ". У 2017 він зіграв Дроздова у фільмі "Спадкоємці".

Зараз його можна помітити на деяких російських телеканалах у вигляді ведучого програм.

Даша Букіна

Коли Наталя Бочкарьова почала грати в серіалі, їй було 25 років. Для того, щоб стати схожою на 40-річну жінку, довелося перефарбуватися в рудий колір. Під час зйомок вона вийшла заміж за адвоката Миколи Борисова, від якого народила двох дітей. У 2014 році подружжя розлучилося. Після серіалу її запрошували зніматися в проектах "І батьки і діти", "Квартал", "Мегаджунгліс".

Крім того вона взяла участь у проекті "Танці з зірками", заради якого скинула 20 кілограмів. Там її помітив Філіп Кіркоров, разом вони записали пісню "Кампуш".

Правда, на цьому її музична кар'єра (як, здається, і акторська) закінчилася.

Як змінилися актори серіалу "Щасливі Разом"? Тоді і зараз

Нагадаємо, актор "Початку" розкрив таємницю кінцівки фільму.

Як повідомляв "Знай.ua", легендарний актор знайшов управу на Жириновського.

Також "Знай.ua" писав, що названі українські фільми-претенденти на Оскар-2019.