Буквально днями популярний американський чоловічий журнал Maxim опублікував рейтинг найбільш гарячих дівчат цього літа. Так, в топ-20 потрапили найбільш сексуальні, на думку редакції журналу, жінки: голлівудська актриса Сальма Хайек, бразильська модель Алессандра Амбросіо, найгарячіша жінка 2018 року за версією Maxim Кейт Аптон, американська модель плюс-сайз Ешлі Грем та інші.

"Насолоджуйтесь 20 гарячими кадрами жінок, завдяки яким спекотне літо триває цілий рік. Спасибі за те, що ви є!" Редакція журналу

Алексіс Рен:

Кейт Аптон:

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Алессандра Амбросіо:

Елізабет Херлі:

Емілі Сіарс:

Сара Андервуд:

Кара Дель Торо:

Жозефін Скрівер:

Ебігейл Речфорд:

Ешлі Грем:

Аріель Вінтер:

Лілі Олдрідж:

Сальма Хайєк:

Жасмін Тукес:

Ліндсі Пелас:

Іскра Лоуренс:

Демі Лавато:

Хейлі Болдуін:

Джіджі Хадід:

Холлі Беррі:

Донедавна мало хто знав про починаючу модель Тіну Кунакі. Але все в мить змінилося, коли вона стала коханою екс-дружина Моніки Беллуччі Венсана Касселя. Як тільки в мережі з'явилися перші спільні кадри закоханих, Тіна стала справжньою знаменитістю, адже вона нібито зуміла відбити чоловіка у однієї з найкрасивіших жінок у світі.

Тепер дівчині часто пропонують рекламні контракти, вона також стала регулярно зніматися для різних модних видань і з'являтися на світських заходах.

Зазначимо, що буквально через пару днів після весілля з Касселем, яка відбулася минулого тижня, Кунакі повернулася до роботи і знялася для бренду Sama Danesh Swimwear.

Тіна Кунакі

Нагадаємо, що відома модель плюс-сайз і активістка руху #EffYourBeautyStandards Тесс Холлідей з'явилася на обкладинці журналу Cosmopolitan.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ратаковскі без трусів показала ідеальний понеділок.

Також портал Знай.uа писав, що українська топ-модель Аліна Байкова, яка живе і будує успішну кар'єру в США, поділилася з підписниками інтимними фото.