Дієтологи назвали продукти, які зроблять вашу фігуру стрункішою в лічені дні. Вони мають майже магічні властивості знижувати апетит і прискорювати метаболізм. Про це читайте в матеріалі Clutch.

Експерти в області харчування не перестають вивчати корисні властивості продуктів і їх вплив на процес зниження ваги. Нещодавно британський журнал Daily Star опублікував рекомендації фахівців про те, як за допомогою всього трьох продуктів можна стати значно стрункішою.

Грецький йогурт

Дієтологи вважають грецький йогурт одним з найкращих продуктів для зниження ваги. За консистенцією він нагадує сир, але в ньому дуже мало жиру. При цьому такий йогурт ситний і в ньому багато білка.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Вівсяна крупа

Для всіх любителів вівсянки є погана і хороша новина. Хороша в тому, що вівсянка дійсно допомагає скинути зайві кілограми. Але є і мінус — вівсяні пластівці не підходять, потрібні цільні зерна. Бажано їсти її з природними добавками: фрукти, ягоди, мед, а не з готовими сумішами, які підготував для нас виробник.

Брокколі

Брокколі неймовірно корисне для організму, і справа не тільки в схудненні. У ньому багато клітковини, білка, вітаміни К і С. Обов'язково з'їдайте хоча б одне суцвіття цього овоча щодня і незабаром ви побачите шикарний результат.

Крім вищеназваних продуктів вчені в особливу категорію виділили вуглеводи. За даними фахівців Європейського кардіологічного товариства, їх ні в якому разі не можна виключати з раціону, навіть при спробах скинути зайву вагу. Вуглеводи повинні складати близько половини від добової калорійності. Нехтування цією умовою погано позначається на здоров'ї й веде до скорочення життя.

Нагадаємо, вчені виявили, що багаторазове використання кухонних рушників сприяє росту патогенних мікробів на них. У свою чергу, це може призвести до харчових отруєнь у членів сім'ї.

Як повідомляв портал Знай.ua, науковці довели, що цей продукт запобігає діабету.

Також Знай.ua писав, вважається, що корисна їжа дуже дорога, але насправді подібний принцип харчування може істотно заощадити ваші кошти. До такого висновку прийшли наукові фахівці з Австралії.