Іноді бувають такі ситуації, коли ви відчуваєте, що вам потрібно зателефонувати колишньому коханому, щоб повернути ваші стосунки. Таке відбувається через велику дозу алкоголю і через те, що ви ще не знайшли собі нового партнера, пише Broadly.

Психотерапевт Тереза Томас розповіла, як впоратися з емоціями і легко вийти з незрозумілої ситуації.

Спочатку потрібно згадати через що ви розлучилися. Не варто обманювати себе тим, що він/вона змінився/лася. Навіть якщо партнер підкачався, став краще одягатися і змінив манеру поведінки, це та сама людина, у якої так само багато недоліків.

Прибережіть почуття, якщо ви знаєте, що після сексу більше прив'яже до людини. Особливо будьте обережні, якщо почуття все-таки залишилися.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

І ось ви телефонуєте до свого колишнього хлопця і прокидаєтеся вранці в ліжку з ним. Так, навряд чи ця прикра ситуація входила у ваші плани. Після цього у вас обов'язково виникне почуття сорому.
Після скоєного не звинувачуйте себе і не шкодуйте про це. Подумайте про межу, яку ви не зможете переступити надалі і які заклади краще не відвідувати.

Якщо у вас ностальгія, то її краще лікувати листом – напишіть все, що ви переживаєте в даний момент. Також спробуйте не писати екс-партнеру, не домагатися кохання ні в реальному житті, ні в соціальних мережах.

До речі, зайва вага дає додаткові 7,3 хвилини в ліжку, відтягуючи момент оргазму. Вся справа в гормоні эстрадіолі. Жіночий гормон виробляється в складках абдомінального жиру і рятує від передчасної еякуляції, щоправда, не завжди.

Нагадаємо, фахівці в області сексології з'ясували, що саме ігристе вино або шампанське позитивно впливає на статевий акт в цілому і викликає у чоловіків потужну ерекцію, яка триває довше, ніж зазвичай.

Як повідомляв портал Знай.uа британська журналістка Елізабет Дентон вирішила розібрати поради з книги "Бесіди про секс з підлітками", яка була написана Ганною Лендерс у 1963 році.

Також портал Знай.uа писав, що чутливі до запахів жінки отримують більше задоволення під час сексу.