В Мережу виклали перший трейлер довгоочікуваного сиквела фільму жахів «Хеллоуїн». Перша стрічка франшизи вийшла в 1978 році і відразу ж стала культовою. Історія про маніяка по імені Майкл Майєрс, який переслідує звичайну дівчину, стала класикою жанру. Через 40 років творець кіносерії Джон Карпентер повертає «Хеллоуїн» на великі екрани з початковим акторським складом.

Головну роль в оригінальному фільмі 1978 року виконала Джеймі Лі Кертіс. Вона зіграла 17-річну дівчину Лорі Строуд, яку став переслідувати маніяк-вбивця Майкл Майєрс (Нік Кастл), що втік з психіатричної лікарні. Після комерційного успіху першого фільму «Хеллоуїн» послідував ряд сиквелів і римейків. У загальній складності було випущено десять фільмів про Майкла Майєрса.

У минулому році Джон Карпентер оголосив про те, що випустить новий фільм про серійного вбивцю Майєрса, і це буде пряме продовження подій, описаних у стрічці 1978 року. Героїня Джеймі Лі Кертіс завела сім'ю, у неї з'явилися діти, а пізніше і онуки. Але в її щасливе життя знову вривається Майкл Майерс. Як і в першій картині, маніяка грає Нік Кастл.

Новий «Хеллоуїн» вийде в прокат 19 жовтня. Режисером стрічки виступив Девід Гордон Грін («Ананасовий експрес»), а Джон Карпентер – виконавчим продюсером. У картині також знімаються Джуді Грір («Чого хочуть жінки», «Чоловік нарозхват», «Людина-мураха»), Енді Метичак («Помаранчевий – хіт сезону», «Блакитна кров»).

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в мережі з'явився трейлер фільму "Зошит смерті". В мережі оприлюднили трейлер повнометражного фільму по одному з найвідоміших японських коміксів-манг "Зошит смерті" (автори: Такесі Обата і Цугумі Оба), що вийшов на екрани в 2006 році. Проморолик на своєму YouTube-каналі опублікувала компанія Netflix.

Нагадаємо, як змінилися актори культової трилогії "Назад в майбутнє" за 33 роки.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тарантіно перезніме найкультовіший серіал в історії, але тільки для дорослих.

Також "Знай.uа" повідомляв, що легендарна "Поліцейська академія" через чверть століття повернеться на екрани.