У мережі розкритикували зовнішність Наталії Стройової, яка в цьому році повинна представити Росію на міжнародному конкурсі "Міс Світу - 2018". Дівчину звинуватили у пристрасті до пластичних операцій і фотошопу.

"Друга віце-міс Росія - 2018" Наталія Строєва в грудні відправиться на китайський острів Хайнань, щоб взяти участь у фіналі конкурсу "Міс Світу - 2018". У той же час на конкурсі "Міс Всесвіт - 2018" РФ представить "Міс Росія - 2018" Юлія Полячихина.

"Юлія отримує освіту у сфері журналістики в Чуваському державному університеті, а Наталія - студентка першого курсу Російського національного дослідницького медичного університету імені М.І. Пирогова, в майбутньому вона стане лікарем-дерматологом. Обидві дівчини дуже люблять спорт, вивчають іноземні мови, багато читають," - передає ТАСС.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Однак в мережі звинуватили 19-річну Наталю Строєву, яка є володаркою титулу "Міс Якутія", в пристрасті до пластичних операцій. Крім того, користувачі розкритикували дівчину за те, що вона використовує занадто багато макіяжу і фотошопу.

"Перероблений ніс, тонни макіяжу, фотошоп і ідіотський піар допоможуть їй у цьому. "Якутський діамант" - так вирішено називати Наталю в соцмережах. Ну, і як вам брульянт?" - написала блогер Олена Міро.

Раніше ми повідомляли, що в мережі шанувальники скандальної української співачки Світлани Лободи опублковали на одній з її фан-сторінок раритетне фото співачки, на якому вона зображена разом з іншими екс-учасницями знаменитої жіночої групи "ВІА Гра" Надією Мейхер та Вірою Брежнєвою.

Нагадаємо, Лободу завалили сексистськими жартами.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Лобода вивалила голі груди на Білана.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода помчала до Кіркорова.