Еротичний гороскоп на 8 вересня Овен

Сьогодні ви швидше за все отримаєте відмову. Не треба відразу починати сварку, можливо таким чином партнер показує, що йому не вистачає турботи і уваги.

Еротичний гороскоп на 8 вересня Телець

Якщо ви знову були вперті й посварилися, то є одна хитрість: пікантний подарунок. Тільки не вибирайте образливі речі, тільки ті, що збуджують.

Еротичний гороскоп на 8 вересня Близнюки

Вам потрібно поговорити з партнером про свої і його бажання. І не тільки про пестощі, але і про місце, зачіску, запахи. Такої відвертості не потрібно соромитися.

Еротичний гороскоп на 8 вересня Рак

Осінь вже почалася, так що вам потрібно одягнутися в осінньому стилі: червоне, жовте, принти -грибочкі. Але при цьому зберегти елегантність і романтику свого образу.

Еротичний гороскоп на 8 вересня Лев

Леви розледачіли, стали повільними і непунктуальними. А це дуже дратує їх партнерів, які так і хочуть «піддати жару». Сподіваємося, що ви, з вашої ходою лінивця, встигнете до кінця дня дістатися до любовного ложа.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Еротичний гороскоп на 8 вересня Діва

Сьогодні вам не можна з'ясовувати стосунки, тим більше на публіці. Пливіть за течією, робіть приємні несподіванки, а вечір проведіть, як зі старим другом.

Еротичний гороскоп на 8 вересня Терези

Вам сьогодні все бажання відіб'ють діти. Але не ваші, і не потенційно ваші, сусідські. Не дуже приємно займатися сексом під крики немовляти і під жарти з дверним дзвінком більш старших спиногризів.

Еротичний гороскоп на 8 вересня Скорпіон

Не забувайте, що за всі свої справи і слова потрібно відповідати. Тому, коли ваш коханець захоче спровокувати вас на щось неприйнятне, подумайте, що вам за це буде після.

Еротичний гороскоп на 8 вересня Стрілець

Сьогодні ви дізнаєтеся, що ваш партнер просто одержимий вами і підсів на секс саме з вами. Це вас налякає, але зірки радять не тікати від партнера, а просто прийняти ситуацію.

Еротичний гороскоп на 8 вересня Козеріг

Козерогам потрібно виховати в собі терпіння якщо хочете домогтися від партнера уваги, пристрасті або оргазму. Вам доведеться багато попрацювати і провести продуману гру.

Еротичний гороскоп на 8 вересня Водолій

Сьогодні екстрим вас взагалі не збуджує, ви хочете просто відпочити і подивитися кіно. Економте сили, все правильно, завтра відпрацюєте сьогоднішню норму.

Еротичний гороскоп на 8 вересня Риби

Риби стали невгамовними, їм напевно навіть найбільше чудовисько під силу перемогти. Якщо їх запитають що і як потрібно робити, то Риби дадуть відповідь: оргазм, оргазм, секс, знову оргазм, а потім три години поговорити ...