Молодий Міісяць вважають одним з найважливіших днів місяця. Астрологи і езотерики стверджують, що молодик у вересні зіграє важливу роль в житті кожної людини.

Фахівці рекомендують підготуватися до новомісяччя в першому осінньому місяці, яке відбудеться 9 вересня.

З цією фазою Місяця існує безліч прикмет і забобонів. Так, основна з них пов'язана з грошима. Наші предки пов'язували оновлення нічного світила з грошовим зростанням і достатком і проводили різні грошові обряди в цей період.

Молодий Місяць вважається оптимальним часом для будь-якого починання. Цей період в місячному місячному циклі буде сприяти успіху і процвітання справи.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Поганою прикметою вважаються суперечки, сварки і непорозуміння в цей період. Забобони свідчать, що навіть невелика суперечка може перерости в серйозний конфлікт.

Також під час Молодого Міісяця не варто показувати на нічне світило пальцем, щоб не було біди. 9 вересня краще утриматися від великих покупок, адже трата грошей в цей день виявиться порожньою. А ось для примноження стану цей день підходить ідеально.

Також наші предки, дивлячись в нічне небо в момент Молодого Міісяця, судили про погоду на найближчий час. Так, зірка поруч з молодим місяцем обіцяє вітер.

Крім того, вересень стане знаменним місяцем для деяких знаків зодіаку, адже цей місяць принесе успіх у різних починаннях.

Астрологи розповіли, яким знакам зодіаку пощастить в першому місяці осені найбільше.

Вересень щедро винагородить Раків за роботу, виконану протягом року. Вас чекає довгоочікуваний визнання товариства, вашими талантами будуть захоплюватися. Люди визнають вашу експертність, ви зміцните своє фінансове та соціальне становище.

Нагадаємо, знаки Зодіаку, яким пощастить у вересні.

Як повідомляв "Знай. ua", гороскоп на 8 вересня: Водолії відкриють в собі нові здібності.

"Знай. ua" писав, що еротичний гороскоп на 8 вересня: Терезам завадять діти.