Десятирічний лабрадор Бо втратив частину морди в ході операції з видалення ракової пухлини. Хірурги врятували псу життя, і тепер він схожий на величезного, але цілком задоволеного собою мопса.

Про це повідомляє Daily Mail.

У січні десятирічний лабрадор Бо потрапив на хірургічний стіл. Його господар Педді Морралу зауважив на морді пса пухлина, яка виявилася злоякісною.

Ветеринари провели майстерню операцію і видалили лабрадору частина морди, завдяки чому він вижив, але став схожий на дуже великого мопса або французького бульдога.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Педді Морралу визнається, що зараз Бо виглядає цілком непогано, адже перший час, поки його морда не покрилася шерстю, пес більше нагадував здоровенну піранью. Тепер же перехожі просто приймають його за якусь іншу породу.

"П'ять наших собак спочатку трохи сторонилися його, але незабаром вони звикли до його змінилася зовнішності. Я дуже пишаюся Бо, адже йому через багато чого довелося пройти. Я б жити не зміг без нього", - говорить Морралу.

Разом з тим варто відзначити, що в Італії стався курйозний інцидент з плачевними наслідками. Чоловік подав в суд на господиню кота, який впав йому на голову і серйозно пошкодив шию. Про це повідомило видання Corriere della sera.

Інцидент стався в місті Турин. Як повідомляється, 56-річний чоловік йшов на ринок, коли на нього з балкона восьмого поверху впала кішка вагою 5,8 кілограма. Тварина загинула на місці, а італієць отримав серйозні травми і був госпіталізований. Йому діагностували серйозне пошкодження шиї і хребта.

Італієць подав в суд на господиню кішки, звинувативши її в недостатньому контролі над твариною і заподіянні шкоди здоров'ю з необережності. Обвинувачення вважає, що вона прийняла недостатньо заходів, щоб уникнути стрибка тварини з балкону. Жінка вже виплатила штраф муніципальній владі за те, що недогледіла за вихованцем.

Крім того раніше повідомлялося, що американський рибак пішов за уловом, але помітивши у воді велику черепаху, вирішив для сміху поживитися і нею. Однак жарт не вдався - рептилія виявилася не такою повільною, як про них говорять, і показала рибаку поцілунок смерті.

На Хмельниччині вівчарка врятувала господарів від нападу гадюки.

Нагадаємо, у київському зоопарку народилося гавкаюче копитне.

Як повідомляв "Знай.ua", кумедний пес вразив своїми "людськими" емоціями.

Також "Знай.ua" писав, що вірний пес врятував 11-річну господарку від кривавого маніяка.