1. Лягайте спати не дуже пізно. Згідно з результатами багатьох досліджень, підліткам потрібно 9-10 годин сну на добу. Насправді, це залежить від людини: одним достатньо 7 годин, іншим - все 11.

2. Поставте будильник. Багато користуються будильниками з радіо. Приємно прокидатися під вранці під свою улюблену пісню. Дуже багатьом людям потрібно близько години, щоб встати, одягнутися і поснідати. Якщо ви приймаєте душ вранці, відведіть на душ і сушіння волосся феном не менше 30 хвилин.

3. Підготуйте все, що вам потрібно до наступного дня. Складіть в одне місце всі речі, які вам знадобляться: гаманець, рюкзак, зошити з домашньою роботою, підручники, папери - все, що завгодно. Перевірте, чи не забули ви про що-небудь. На даному етапі дуже важливо бути організованим.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

4. Прокидайтеся раніше. Якщо ви хочете, щоб ранок пройшло добре, найкраще встати рано. Звучить це жахливо, але все не так погано. Навіть встаючи на 15 хвилин раніше, ви зможете зробити все, що вам потрібно, і вести себе як звичайна людина, а не герой комедії про підлітків з 80-х років. А якщо вам вдасться стати ще раніше, у вас з'явиться можливість повільно поснідати або навіть якось розважити себе, щоб скоріше відійти від сну.

5. Поснідайте в машині. Сніданок в машині заощадить вам час, особливо якщо вам доводиться їздити по пробках. Але виникає питання: як тоді водити машину? Беріть з собою їжу, яку зручно за кермом, і їжте лише тоді, коли зупиняєтеся на світлофорі або в пробці. Намагайтеся їсти корисну білкову їжу, і це стане чудовим початком дня.

Нагадаємо, що давно помічено, що швидке поширення трендів призводить до почуття пересичення. Ось саме з-за цього почуття експерти зі світу моди закликають ставитися до кругообігу ідей без фанатизму.

Як повідомляв Знай.иа, експерти в області харчування не перестають вивчати корисні властивості продуктів і їх вплив на процес зниження ваги. Дієтологи назвали продукти, які потрібно вводити в раціон всім, хто мріє про красиву фігуру. Вони зменшують апетит і прискорюють обмін речовин.

Знай.иа писав, ось і настала довгоочікувана осінь, але нам модницям так не хочеться розлучатися зі своїми улюбленими сукнями і відпускати таке тепле літо.