Російський виконавець у жанрі хіп-хоп Тимур Юносов, відоміший як Тіматі, різко відповів чемпіону бійцівського чемпіонату (UFC) Хабібу Нурмагомедову.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Спортсмену дісталося за його реакцію на організацію концерту зірки в Махачкалі й те, що він назвав артиста твариною.

Зокрема, скандальний реп виконавець зазначив, що Нурмагомедов не мав жодного права критикувати виступ Єгора Кріда, через певні "надумані" наслідки такого шоу.

Також Тіматі звинуватив чеченського бійця у недотримання принципів, у тому числі релігійних.

Популярні новини зараз
Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

"Для всіх недалеких, вузьколобих — розпалювання міжнаціональних конфліктів на основі "релігійних міркувань" досить хиткий грунт у 2018-му, це так само переслідується законом. Якщо ми говоримо про релігію: тоді не бийтеся за гроші і не виставляйте фото з рингу в трусах, не добивайте лежачого, і не сваріться матом. А поки ви всього цього не дотримуєтеся самі, але намагаєтеся давати глибоко-моральні уроки, ви виглядаєте смішно", - написав Тіматі на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Відзначимо, що в Махачкалі планували провести концерт Єгора Крида й Тіматі, однак через загрозу безпеці його скасували. При цьому Нурмагомедов зайняв жорстку позицію противника заходу, оскільки вважає творчість артистів аморальною.

Разом з тим варто відзначити, що у Дагестані нещодавно скасували концерт учасника шоу "Холостяк", співака Єгора Кріда.

Музична компанія, до якої належить співак Єгор Крід видала жорсткий прес-реліз, який був присвячений зриву концерту у місті.

Як відомо, раніше російський репер Тіматі звернувся до бійця MMA Хабіб Нурмагомедова після погроз з боку жителів Дагестану на адресу деяких представників лейблу Black Star.

Після шквалу критики на адресу артиста, зокрема заяв Тимура Юнусова (Тіматі) за нього вирішив відповісти "Black Star" боєць MMA Хабіб Нурмагомедов.

"Треба поважати чужу думку. Підтримувати хвилю, що артисти не повинні приїжджати, тому що вони не до вподоби особисто тобі, - це якось неправильно. Ми ж не закликаємо своїх фанатів не відвідувати твої бої або ігнорувати якісь федерації. Як на мене, це нерозумно", - стверджував Тіматі.

У свою чергу чеченський спортсмен Хабіб Нурмагомедов став на захист своїх співвітчизників та підтримав скасування концерту Кріда.

"Кожна тварюка відповість за свої слова", - написав спортсмен у своєму Instagram додавши, що ніхто не має права забороняти йому висловлювати свою думку. В кінці повідомлення він додав, що чоловіки Дагестану у відповіді за те, що відбувається в республіці, а не "всякі петушари", які "чогось хочуть".

Конфлікт між Тіматі та Хабібом Нурмагомедовим.

Нагадаємо, тренер упевнений у непереможності Нурмагомедова.

Як повідомляв "Знай.ua", Мейвезер і Макгрегор можуть знову зустрітися в рингу.

Також "Знай.ua" писав, що Хабіб Нурмагомедов тепер чемпіон UFC.