Всі мами хочуть знати, якою саме буде їхня дитина. На це впливає безліч факторів: починаючи з генетики і закінчуючи розташуванням зірок на небі. Про те, яким буде дитина, народжена в рік Земляного Свині читайте в матеріалі Clutch.

Характер

Люди, народжені в рік Свині, відрізняються незвичайним життєлюбством і оптимізмом. Вони завжди знайдуть щось хороше в будь-якій ситуації, ніколи не будуть сумувати і опускати руки.

мама з дитиною
мама з дитиною

У Свинок веселий норов і вони часто сміються, це допомагає їм долати всі труднощі. Вони люблять пригоди, але завжди зберігають розсудливість.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Крім того, ваш малюк буде самостійним, відповідальним і незалежним. Але вам потрібно бути готовими підтримати його в цьому.

Люди, що народилися в рік Свині, — раціоналісти. Романтики в їхньому житті вкрай мало, вони звикли бути розважливими, іноді навіть меркантильними. Але це їм не заважає, тільки допомагає.

Здоров'я

У народжених в 2019 році буде міцний імунітет. Вірусні захворювання допоможуть тільки зміцнити захисну систему організму, а не послаблять її. Так що не хвилюйтеся, хвороби вам не страшні.

Кар'єра

Свинки, як правило, кар'єристи і ні за що не пожертвують самореалізацією заради домашніх борщів.

Однак, їм важко знайти своє призначення, але вони готові віддаватися улюбленій справі "з головою". Свинки дуже відповідальні й обов'язкові, вони люблять розвиватися, так що зазвичай безбідне майбутнє їм гарантовано.

Підтримуй дитини у всіх починаннях і, навіть якщо вона не може визначитися сама, не нав'язуй свій вибір. Може для тебе професія адвоката — це межа мрій, але твоя дитина може стати хорошим музикантом, який буде збирати стадіони. Тому зверни увагу на його хобі ще в дитячому віці. Можливо, це саме те, що буде приносити твоєму малюкові хороший дохід.

Нагадаємо, яжемать: хто вона і чому всі її ненавидять.

Як повідомляв Знай.ua, 5 порад, які допоможуть підготувати дитину до народження другої дитини.

Також Знай.ua писав, 10 речей, якими ви рушите долю своєї дитини.