В рейтингу безлічі різноманітних дієт перші рядки вже котрий рік поспіль займає "Кремлівська". Вона популярна серед багатьох світових зірок, цих правил харчування дотримувалися Майкл Дуглас, Кетрін Зета-Джонс, Мадонна та багато інших. Давайте розбиратися, чому її так люблять.

Перший пункт підкуповує сходу: на Кремлівській дієті не потрібно голодувати і займатися постійним підрахунком калорій, а іноді можна дозволити собі десерт (в сенсі справжній, а не жалюгідну подібність, яку іноді помилково називають десертом).

Отже, головний "кремлівський" принцип - максимально зменшити кількість вуглеводів. Цей принцип підходить тим, хто хоче скинути багато кілограмів і дійсно зайвих, так що якщо ваша задача полягає в тому, аби позбавитися від 3-5 кілограмів, ефект ви навряд чи помітите. У мережі можна знайти сотні відгуків, повних захвату: всі вони належать людям, які зуміли позбутися від 8-20 кілограмів.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Кремлівська дієта складається з 4 етапів. Перший триває 2 тижні, протягом яких вже буде видно перші зміни. Дозволяється їсти будь-які продукти, що містять білок (птиця, риба, яйця, морепродукти) і натуральні жири (рослинні олії холодного віджиму, вершкове масло). Що заборонено? Фрукти, хліб, горіхи, бобові, овочі з високим вмістом крохмалю, будь-які макаронні вироби. У день можна з'їдати не більше 20 г вуглеводів. Дозволених продуктів можна з'їсти скільки завгодно, але тільки якщо дійсно настає голод, а не від нудьги.

Другий етап триває від 4 до 6 тижнів. Принцип харчування такий же, плюс не забуваємо пити воду (два літра в день). На цьому етапі дозволені вуглеводи збільшуються до 40 г на день (додавай їх в раціон поступово – по 5 г щотижня). Якщо дійдеш до 40 г і вага продовжить знижуватися – переходь до третьої фази. Третій період триває до тих пір, поки вага не стане стабільною, – приблизно два-три місяці. Зате отриманий результат ти вже збережеш надовго. Щотижня додавай по 10 г вуглеводів і аналізуй, яка кількість тобі підходить (як правило, 60 г на день достатньо).

Четверта фаза – закріплення результату. Поступово додавати в раціон виключені продукти і продовжуй пити багато води.

"Кремлівка" не тільки передбачає смачне меню (яке тобі майже не треба обмежувати) і стійкий результат, вона вважається ще й однією з найбільш безпечних дієт (бо не розрахована на швидке схуднення). З протипоказань до неї - захворювання нирок, проблеми з шлунком і вагітність.

Нагадаємо, чіпси можуть бути корисними: найкращий рецепт для турботливих матусь.

Раніше "Знай. ua" повідомляв, які 3 головні причини полюбити себе повною.

Також "Знай. ua" писав, що розкрито секрет ідеальної зовнішності Дженніфер Еністон.