У четвер, 13 вересня, в прокат вийде шоста частина неймовірно популярної франшизи "Хижак". Зняти нову картину взялася Студія 20th Century Fox.

Режисером став Джон Мактірнан ("Міцний горішок"). У головній ролі - Залізний Арні (Арнольд Шварценеггер). Він постане в образі американського найманця, який разом зі своїм загоном зіткнувся лицем до лиця з кровожерливим інопланетянином посеред джунглів. Полювати на людей для нього - захоплююче заняття. У світовому прокаті фільм наповнив каси на 98,3 мільйона доларів.

"Хижак 2" вийшов у 1990 році. Його знімав вже Стівен Хопкінс, головна роль дісталася Денні Гловеру. Дію перенесли з джунглів до Лос-Анджелесу. І Хижаків стало значно більше. Другу частину за голлівудськими мірками можна вважати провалом, оскільки при бюджеті в 35 мільйонів доларів вона зібрала 57,1 мільйона доларів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Потім пішли "Чужий проти Хижака" (2004 рік) і "Чужий проти Хижака: Реквієм" (2007 рік). Автори цих двох частин зіштовхнули лобами інопланетян з "Хижака" та іншої, ще більш відомої франшизи, "Чужі". Два фільми зібрали разом 301,5 мільйона доларів.

Успіх підштовхнув продюсерів на зйомки наступної частини. "Хижаки" вийшла в прокат у 2010 році. Головну роль зіграв володар премії "Оскар" Едріан Броуді ("Піаніст"), Фільм зібрав у прокаті 127, 2 мільйони доларів.

І ось ми дісталися до нашої прем'єри. "Хижак" зразка 2018 року — творіння режисера Шейна Блека ("Залізна людина 3"). Головні ролі виконали Бойд Холбрук ("Логан: Росомаха"), Олівія Манн ("8 подруг Оушена"), Томас Джейн ("Загнані коні"). Хижак повернувся на Землю, а викликав його абсолютно випадково звичайний хлопчисько…

Нагадаємо, як змінилися актори культової трилогії "Назад у майбутнє" 33 роки.

Раніше портал "Знай. ua" повідомляв, що Тарантіно перезніме найкультовіший серіал в історії, але тільки для дорослих.

Також "Знай. ua" повідомляв, що легендарна "Поліцейська академія" за чверть століття повернеться на екрани.