Еротичний гороскоп на 13 вересня Овен

Хоча Овни зазвичай непосиди і свободолюбці, сьогодні вони все частіше замислюються про шлюб. Але без якихось ніжних почуттів і фізичного потягу, тільки розрахунок і фіктивний шлюб заради своїх цілей.

Еротичний гороскоп на 13 вересня Телець

Сьогодні Тельцям хочеться повторювати подвиги, про які вони прочитали в книгах і побачили в фільмах. Можете навіть влаштувати костюмовану вечірку. Так буде навіть цікавіше.

Еротичний гороскоп на 13 вересня Близнюки

Сьогодні у вас не буде нічого цікавого, тільки милі обійми, чарівна посмішка партнера і можливо пару пристрасних зітхань.

Еротичний гороскоп на 13 вересня Рак

Ракам сьогодні сподобається бути мисливцями за привидами і пополювати на чужі фантазії. Про особисті потреби ви абсолютно забудете, якщо вам ніхто не нагадає.

Еротичний гороскоп на 13 вересня Лев

Якщо ви колись хотіли навчити партнера своєї еротичної гри, то сьогодні для такого навчання день просто ідеальний. Навіть саме навчання буде виглядати досить еротично.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Еротичний гороскоп на 13 вересня Діва

Сьогодні вам потрібно подивитися на свої стосунки іншими очима і дозволити партнеру втілити його мрії з вами. Можливо вам знадобиться не один стаканчик міцного для сміливості, але хоч іноді ви ж можете йому це дозволити.

Еротичний гороскоп на 13 вересня Терези

Найбільше сексуального заряду ви отримаєте в кабінці примірочної. Так що сміливо беріть свого дорогоцінного і вирушайте за покупками.

Еротичний гороскоп на 13 вересня Скорпіон

Скорпіонам сьогодні так і хочеться глянути наліво, але зірки не рекомендують їм навіть замислюватися про це. Залиште поки ваші мрії при собі, можливо ваша фантазія обернеться у вас вдома і набагато краще, ніж при рядовій інтрижці.

Еротичний гороскоп на 13 вересня Стрілець

Судячи з настрою зірок, сьогодні всі ваші сексуальні втіхи будуть пов'язані з їжею. Запасіться стравами, які ідеально для цього підійдуть. Хоча можливо перед вашим сексом буде просто дуже смачна вечер.

Еротичний гороскоп на 13 вересня Козеріг

Козероги не хочуть виходити з дому ні за які пряники. Затишок, комфорт, все близько і все знайоме. Так що свою фантазію будете розвивати тільки в ліжку.

Еротичний гороскоп на 13 вересня Водолій

Сьогодні ваша половинка буде сильніше задивлятися на інших. І нічим тут не зарадиш. Хіба що можете відплатити йому тією ж монетою, та ще зробити так, щоб всі заглядалися на вас.

Еротичний гороскоп на 13 вересня Риби

Риби сьогодні зачаровані людьми старшого віку. Вони підсвідомо здаються вам більш досвідченими. І швидше за все, в цьому питанні ви не прогадаєте.