Навіть у XXI столітті в головах багатьох людей засіли безглузді міфи про секс, які псують життя і не дають насолоджуватися стосунками у повній мірі. Про найбільш поширені міфи читайте у матеріалі. Clutch.

Мастурбувати погано

Самозадоволення - це чудовий вихід, якщо поруч немає підходящого партнера, адже тривала відсутність сексуальної рязрядкі може призвести до серйозних проблем. Так що сміливо знімайте напругу, але не забувайте, що справжню близькість мастурбація не замінить.

Сексуальна орієнтація — це вибір

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Це твердження з минулого, яке давно пора забути.

За однією з найпопулярніших версій орієнтація людини визначається ще до народження. Вчені говорять про те, що гормональні коливання під час вагітності можуть призвести до гомосексуальності.

Також вчені стверджують, що в суспільстві завжди є 3–10% геїв і лезбійок. Також гомосексуальність зустрічається у тварин.

Дивитися порно небезпечно

Порно не те, щоб небезпечне, просто відсутність правдоподібності в ньому може сформувати невірну картину про секс для підростаючого покоління. Вчені з'ясували, що занадто сильне захоплення порно викликає звикання і знижує задоволення від сексу.

Оральний секс — це протиприродно

Для багатьох жінок оральний секс - це єдиний спосіб досягти оргазму, тому займатися ним не тільки можна, але і потрібно.

Проміскуїтет небезпечний

Навіть у наш час існує думка, що мати багато сексуальних партнерів небезпечно для здоров'я. Борці за моральність оперують аргументами про те, що насичене статеве життя підштовхує до венеричних захворювань, але насправді при усвідомленій контрацепції ризик стає мінімальним.

Нагадаємо, фахівці виділили 10 основних справжніх причин відмови жінок від інтиму.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", вчені відповіли на питання про те, чи впливає розмір члена на життя чоловіків.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що сексолог Олена Малахова розповіла про те, які важливі чуттєвість і емоції в сексуальному житті партнерів.