Фінальний сезон "Гри престолів" шанувальники з нетерпінням чекають вже у першій половині наступного року. І продюсери потрохи починають рекламну кампанію. На днях Кіт Харінгтон, який зіграв Джона Сноу, з'явився на шоу MTV News і розповів про нові епізоди, і здається, вибовкав надто багато.

"Зйомки довжиною у дев'ять років дуже складно закінчити. Всі не можуть бути щасливі", — сказав актор.

А на питання про те, як відреагують фанати на фінал, він заявив, що не можна догодити всім і згадав про свої улюблені серіали ("У всі тяжкі" і "Прослуховування"). А адже там героїв чекав сумний кінець.

Джон Сноу/Гра престолів

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Тепер фанати гадають – невже і в "Грі престолів" нас чекає смерть улюблених героїв?

Дивіться: Перший трейлер найочікуванішої кінопрем'єри 2019 року - "Гра престолів"

Нагадаємо, у Сполучених Штатах відбулося вручення щорічної премії Creative Arts Emmy Awards. Головним переможцем у ній став серіал "Гра престолів". Цього року стрічка зібрала аж сім омріяних статуеток. Фільм представили аж у 22 номінаціях.

Як повідомляв Знай.ua, Серсея Ланністер віддала старий боржок злісним хейтерам. Так акторка, героїня "Гри престолів" Ліна Хіді уже втомилася від злих хейтерів і тому записала сміливе зізнання, у вигляді відвертого селфі, акторка зробила в Instagram. На ньому вона не може приховати сльози на постарілому обличчі. Також акторка вирішила сфотографувати себе без макіяжу.

Також Знай.ua писав, що перший трейлер, в якому анонсовано новий телесезон і сцени з популярних серіалів "Гра престолів", "Велика маленька брехня" і "Справжній детектив" уже потрапив до мережі.