У Росії давно став популярним реаліті-проект "Пацанки". Від українського це шоу відрізняється хіба що мовою спілкування, а ще – величезною кількістю бійок. При чому настільки запеклих, що із майбутніми леді ледь здатна впоратися навіть охорона.


Бійка "пацанок"

"Пацанки", реаліті-шоу
"Пацанки", реаліті-шоу


Звісно, всі вони із неблагополучних родин, тому судити їх суворо ніхто не наважується. Але поліпшити життя дівчатам та перевиховати їх, виявляється, не так вже й просто. Нещодавно одна з учасниць Ксенія Мілас влаштувала бійку, накинувшись на кривдницю, яка негативно висловилася про неї.

"Пацанки", реаліті-шоу
"Пацанки", реаліті-шоу

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще


Сталося це саме під час загальних зборів, де "пацанки" разом із викладачами обговорювали особисті проблеми і досягнення кожної. От Ксенія і вирішила показати всім "чого навчилася" просто в ефірі і на очах у педагогів.

"Пацанки", реаліті-шоу
"Пацанки", реаліті-шоу


Колектив повинен був ухвалити нелегке рішення: хто ж назавжди залишить шоу? У числі найгірших опинилися одразу дві дівчини - Заріна Голубцова і Саша-Настя Смирнова, попрощатися вирішили з останньою. На щастя, одна з дівчат скористалася "правом вето", щоб врятувати подругу, що не дуже сподобалося Ксенії Мілас.

"Пацанки", реаліті-шоу
"Пацанки", реаліті-шоу


Тоді Голубцова, немов Чіп і Дейл в одному флаконі, поспішила на допомогу: хотіла обговорити поведінку учасниць, а Мілас все це чула. Плітки поза очі розлютили дівчину і вона спробувати закрити їй рота, як уміла: вдаривши в обличчя. Втихомирити розбушувалися "пацанок" змогла лише охорона.Після побиття Мілас вирушила до директора.

"Пацанки", реаліті-шоу
"Пацанки", реаліті-шоу

"Своє перебування в "Школі леді" я вважаю повноцінно завершеним. Прошу вас відпустити мене додому", - сказала Ксенія, після чого розридалася.

"Пацанки", реаліті-шоу
"Пацанки", реаліті-шоу


Однак викладачка змогла заспокоїти дівчину і переконати залишитися на проекті.

"Ти одна проти зграї. Це той досвід, який ти ніде не отримаєш. Будь сильнішою", - сказала наставниця.


Дивіться: Пацанки: найкращі моменти сезону


Нагадаємо, фіналістка реаліті "Від пацанки до панянки" на прізвисько НЛО знялася в рекламному ролику для конкурсу.
Як повідомляв Знай.ua, скандальна учасниця "пацанок" заробляє віртуальним інтимом.
Також Знай.ua писав, зірка Comedy Woman Марія Кравченко вразила власних прихильників відвертою фотосесією.