Меми не тільки можуть розсмішити, але і розповісти про те, що відбувається в світі на даний момент. Про теми, які підірвали інтернет і найпопулярніші меми читайте у нашій добірці.

Пояснив мем і став зіркою мережі

Зараз у мережі все більше набирає популярність сторінка користувача, що пояснює суть жартів і мемів. Юзер під ніком "пояснюю жарт" залишає коментарі в тредах з популярними іронічними постами.

Жартівливий ефект досягається завдяки суворому тону і нудному трактуванню. Так, в іронічному пості, присвяченому відгуками користувачів на смерті реперів, "пояснюючий" розібрав усі слова за змістом.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Жарт в тому, що автор висміює тих людей, які вважають неправильним по тим чи іншим причинам жартувати про смерть репера. Слово "черговий" підкреслює те, що таке трапляється не вперше. Слово "Антиржомба" включає в себе слова "анти/проти" і "ржомба/іржати/сміятися"", — він підписав.

Пояснимо, що приводами для розбору користувачем стали жарти про феміністок, картоплю і ботів. Деякі юзери навіть стали звертатися до нього безпосередньо за допомогою у тлумаченні.

Презентація iPhone 2018

На днях компанія Apple презентувала свої нові гаджети - три iPhone 2018 року і оновлений смарт-годинник Apple Watch. Після презентації користувачі мережі традиційно почали жартувати з приводу вирізаних нирок, натякаючи на високу вартість пристроїв Apple.

Кліп Каньє Веста і Lil Pump

Квадратні Lil Pump і Каньє Вест — меми з реперами Lil Pump і Каньє Вестом в величезних костюмах з квадратними плечима. Юзери порівнюють реперів із персонажами культових ігор "Майнкрафт" і Roblox, а також з дітьми, яким мама купила одяг на виріст.