Меми не тільки можуть розсмішити, але і розповісти про те, що відбувається в світі на даний момент. Про теми, які підірвали інтернет і найпопулярніших меми читайте у нашій підбірці.

Миш (кродеться)

Серія абстрактних мемів, що описують як крадеться миша. "Миша" обов'язково пишеться без м'якого знака, а "крадеться" — з орфографічними помилками і в дужках.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Зображення миші, яка стала основою для мема, було завантажено на сайт стічних фотографій 20 листопада 2014 року. Судячи з опису, на картинці зображена домова миша (mus musculus).

Миша (кродеться) — один з тих абстрактних мемів, яким не потрібен сенс. Найчастіше, словосполучення "миш (кродеться)" додається до зображення миші, або до будь-якого об'єкта, який крадеться.

Також можливі варіанти іншими словами, схожими на оригінальну конструкцію. У цьому випадку крастися може будь-яка проблема чи небезпека.

Монеточка на "Поле чудес"

Популярна співачка Ліза Монеточка взяла участь у шоу "Поле чудес" на Першому каналі. Вона подарувала Леоніду Якубовичу ляльки у вигляді себе і його, поцілувала ведучого і заспівала пісню "Немає монет". Дівчина пройшла у фінал гри і отримала мультиварку.

Випуск програми "Поле чудес" за участю Монеточки вийшов в ефір Першого каналу 14 вересня. Ведучий Леонід Якубович представив її справжнім ім'ям — Єлизавета Андріївна Гірдимова. Ліза подарувала ведучому ляльки у вигляді себе, і Якубович поцілував дівчину. Після того, як Ліза заспівала пісню "Немає монет", Леонід Аркадійович сказав, що її популярність неможливо приховати.

Ліза розповіла, що у її бабусі Віри в селі немає інтернету, але завдяки "Поля чудес" вона зможе побачити онуку по телевізору. Всі питання гри були присвячені перукарям і їхній роботі. Монеточка вийшла у фінал гри, але не змогла перемогти. В якості призу їй вручили мультиварку.

Нагадаємо, кот-викривач і Єлизавета ІІ з Кардашьян: кращі меми 17 вересня.

Як повідомляв портал Знай.ua, квадратний Каньє Уест і нові iPhone: кращі меми 16 вересня.

Також Знай.ua писав, меми на 13 вересня рассмешат до сліз навіть вашу бабусю.