Знаменитий экстарассенс Олена Курилова поділилася своєю таємною молитвою на випадок вроків. Про це читайте в матеріалі Clutch.

Коли люди відчувають негативний вплив на собі або дитині, вони часто впадають у паніку і починають проводити безліч непотрібних обрядів. Результат може бути дуже різним, а іноді і сумним.

"В старих книгах по магії на перших сторінках було написано по латині: "Якщо ти слабкий і не впевнений у собі, закрий цю книгу і ніколи не відкривай. Якщо ти сильний, щоб перегорнути цю сторінку, запам'ятай, що у тебе шляху назад не буде. Ти ніколи не зможеш закрити цю книгу". Є поняття молитви – це те, що дозволено кожному, і прекрасні молитвослови, в яких розписані молитви на всяку потребу. Там просто і доступно описано, в яких випадках що читати. Звичайно ж, "отче наш" повинна знати кожна людина, що вважає себе православним християнином. Я дуже часто читаю молитву "Чесному Животворящому хресту – так воскресне Бог…" і псалом 90". — розповіла ясновидиця.

Альона Курила також розповіла, що якщо справа стосується магії, потрібно бути вкрай обережним.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Або ви повинні отримати правильні і справжні знання, або забути це "самолікування". Ті робочі змови, що передалися мені, я отримувала строго на слух і вони не можуть поширюватися в громадському доступі. Вони працюють при передачі з уст в уста. Я вчилася цьому практично два роки".

Однак, ясновищая поділилася змовою, яка допоможе мамам.

"Наприклад, наврочили дитині. Мама збирає ложки, звичайні столові, за кількістю членів сім'ї. Варить їх у невеликому об'ємі води від закипання 5 хвилин. Воду зливаємо і остуджує. Робити ввечері. Вранці дитини умити цією водою, правою рукою за годинниковою стрілкою. Змиту воду виливають під дерево, або якщо це приватний будинок, обливають петлі воріт на вході у двір", — говорить експерт.

Нагадаємо, на сайті Avito з'явилося оголошення про продаж кота британської породи, який нібито є екстрасенсом.

Як повідомляв Знай.ua, прибулець-оракул, що називає себе Фаріонтаном, розповів звідки він прибув і поділився з людством міркуваннями щодо нашого з вами найближчого майбутнього.

Також Знай.ua писав, Олександр Шепс розповів, від яких звичок потрібно позбутися, щоб стати багатшими.