Мешканці британського міста Іпсвіч потрапили у фільм жахів. На вулицях вечорами почала голосно звучати дитяча пісенька, як в класичному хоррор фільмі 80-х.

У спробах логічно пояснити походження дивних звуків городяни списували все на дощ і вітер, однак потім стало чітко зрозуміло, що це звучить ні що інше, як дитячі голоси.

На дивний спів почали скаржитися навіть у місцеву міськраду. Жінка розповіла, що пісня починається раптово, але звідки вона звучить, незрозуміло. І в цілому все це схоже на сюжет з фільму жахів.

Подібний епізод, наприклад, був у фільмах про "Фредді Крюгера".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Міська комісія спочатку поставилася з недовірою до скарги місцевої жительки, матері двох дітей.

"Такого раніше не було, і нам було важко повірити. Але тим не менш ми відповідально ставимося до всіх скарг наших жителів", - спочатку говорили вони.

Після того, як інформацію про спів підтвердило ще кілька місцевих жителів, була створена спеціальна комісія. Виявилося, що джерело звуку перебувало на промислових складах.

Незважаючи на гнітючу атмосферу з фільмів жахів, перевіряючі вирушили на звук і виявили, що моторошна пісенька грає через потужні динаміки. Але і це ще не все.

З'ясувалося, що дитячу пісеньку запускають павуки. Запис з лякаючою піснею – сигналізація на місцевих складах, які належать місцевій фірмі. Вона починала грати кожен раз, коли павуки повзали по датчикам руху.

Оператори сигналізації сказали, що страшні звуки повинні були стати стримуючим чинником" для злодіїв. Вони запевнили, що не знали про проблему, принесли вибачення злегка посивілим місцевим жителям і налаштували систему.

Пісня, яка лунала з динаміків, називається It’s Raining, It’s Pouring. Імовірно, вона була вперше опублікована в 1912 році. І так, судячи з тексту, не дивно, що їй намагалися відлякувати лиходіїв.

Нагадаємо, Imagine Dragons показали світові крутий кліп в стилі хорор.

Як повідомляв "Знай. ua", про кров, рогаті демони і шабаші, які з'явилися в страшному трейлері нового серіалу про Сабріну.

"Знай. ua" писав, що героїня "Дзвінка" загриміла за грати.