Популярна зараз актриса Емілія Кларк, яка вісім років грала роль Матері драконів, Дейнеріс Таргаріен в серіалі "Гра престолів", дуже розчулилася, коли журналісти запитали про фінал проекту.

Молода дівчина заявила, що "виплакала всі сльози", коли завершилися зйомки. Більш того, актриса стверджує, що більшість акторів плакали, коли прочитали фінальний сценарій восьмого сезону.

Слова Кларк підштовхнули користувачів соцмереж на думку, що в кінці "Ігри престолів" багатьох провідних персонажів не стане, в тому числі і Дейенеріс Таргаріен.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як раніше повідомляв портал, 17 вересня, в Лос-Анджелесі відбулася 70-а церемонія вручення нагород "Еммі" за кращі телероботи минулого телесезону. Головна премія 2018 році дісталася "Іграм престолів" за "Кращий драматичний серіал".

Один з кращих серіалів HBO в боротьбі за статуетку випередив минулорічного переможця, "Розповідь служниці", а також "Корону", "Світ дикого заходу" "Такі дивні справи" і "Американці".

Крім того, виконавець ролі Тіріона Ланистера Пітер Дінклейдж в цей вечір повернувся додому зі статуеткою "Краща чоловіча роль другого плану".

Нагадаємо, зірка "Ігри престолів" перебігла до "Відьмака". Фанати культової гри з очікуванням спостерігають за тим, як йде робота над зйомками серіалу "Відьмак". Художник показав, як могла б виглядати в ролі головної героїні Цирі вже відома глядачам актриса Наталі Дормер з культової "Гри престолів".

Також ми повідомляли, що перший трейлер, в якому анонсований новий телесезон і сцени з популярних серіалів "Гра престолів", "Велика маленька брехня" і "Справжній детектив", показав американський телевізійний канал HBO.Про це стало відомо завдяки рекламному ролику на офіційному YouTube-каналі телеканалу.

Нагадаємо, зірка "Ігри престолів" переметнулася до "Відьмак", мережа в захваті.

Як раніше соощал портал "Знай.uа" Джон Сноу вибовкав найцікавіше про фіналі Гри престолів.

Також раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що трейлер фінального сезону "Гри престолів" з'явився в мережі.