Пізно ввечері, 17 вересня, під Одесою, в районі Чорноморська, місцеві жителі бачили в небі дивні кулясті вогні. Свідки зафільмували незвичайне явище та показали в мережі.

Про це розповіли українці на сторінках в Facebook.

Зокрема, користувачі Facebook говорять про те, що яскраві кулі були видні з Овідіополя, Молодіжного, Санжейки, Великодолинского, на трасі Одеса-Чорноморськ і т. д.

Одесити спостерігали також дані вогні – за їхніми словами, їх можна було побачити з верхніх поверхів висоток на Таїрова.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Думки про природу даного явища розділилися: одні користувачі впевнені в тому, що це візит НЛО, інші ж висловлюють версію про "земне" походження вогнів, наприклад, що це могли бути дрони або інша військова техніка.

"Було над Молодіжним. Спостерігали всім будинком",

"Китайські фонарики?",

"Там спостерігали просто вищий пілотаж, зігзаг, ялинка, сигара.. все чітко",

"Теж бачив з машини десь в 19.30. Думав якусь нову вишку поставили у напрямку Дружби",

"Бачив щойно це світло у напрмку тарси Одеса-Чорноморськ", - діляться в мережі враженнями очевидці.

Дивіться: Що побачили одесити на нічному небі

Нагадаємо, в Google Earth помічено страшне повідомлення. Дослідники зі штату Юта змогли помітити загадкові зображення чоловічків, які, передбачувано, залишили жителі інших планет під час екскурсії на Землю.

Як повідомляв Знай.ua, у соціальних мережах почав активно поширюватися відеоролик, зроблений у Болівії: автор запису випадково потрапив на щось велике і, відверто кажучи, страшне.

Також Знай.ua писав, що вчені-уфологи упевнені, що Сонце, не заважаючи на температуру, може бути заселене. Американські дослідники вирішили довести існування позаземного життя на головному світилу.