Відома британська співачка Дуа Ліпа похизувалася стрункою фігурою у сукні лондонського дизайнера українського походження Наташі Зінько.

Нові знімки Дуа Ліпа опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Варто відзначити, що Зінько народилась в Одесі.

Крім того варто додати, що наразі співачка саме відпочиває у Тайбеї, що у знаходиться на острові Тайвань. Так, Дуа Ліпа зробила ектримальне фото на перилах оглядового майданчику на вершині Слонової гори, чия висота становить 183 метри.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

До слова, це не вперше британська співачка обирає речі від українських дизайнерів. Нещодавно зірка засвітилась на вулицях Нью-Йорка у провокативному вбранні від Marianna Senchina.

Пізніше для концерту Дуа Ліпа одягла пікантне вбрання, яке створила український дизайнер з Києва Ksenia Schnaider.

Разом з тим варто відзначити, що раніше популярна британська співачка Дуа Липа нещодавно роздавала автографи своїм шанувальникам в Нью-Йорку. Фанати і папараці звернули увагу на те, що знаменитість з'явилася на публіці без нижньої білизни.

Для зустрічі з фанатами Липа вибрала легке біле плаття в горошок від українського дизайнера Marianna Senchina. Наряд дівчини обійшовся у 19 тисяч гривень і має високий розріз до талії. Яскравий образ виконавиця доповнила жовтим беретом і золотистими босоніжками на товстому каблуці.

Під легку і досить відверте плаття Дуа Липа не одягла нижня білизна. При ходьбі дівчина була змушена притримувати його і прикривати стегно рукою. Епатажний вчинок співачки не залишився без уваги.

Крім того варто відзначити, що відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів кадрами з нової фотосесії на своїй сторінці в Instagram. Знаменитість позувала для журналу Cosmopolitan в шкіряній спідниці і обтягуючому топі, злегка відкривши рот. Так, не всі шанувальники зрозуміли стиль артистки і розділилися на два табори.

"Sunny day", - лаконічно підписала кадр Дорофєєва. Фолловери ж взялися коментувати побачене: "Сліпуча 😎💓💓💓", "Хотів би я , що б мене так перло від сонячних променів 😂😂😂", "Потовстішала?)", "Рот закрий, а то сексі типу 😆😆😆", "Щас би на тлі туалету фототься", "Спідниця жах😁😁😁", "насправді дуже класне фото: стильно, красиво, інтригуюче...", "Це типу, на стилі?", "А мені вона здається дуже сексуальною".

Дуа Ліпа на НСК Олімпійський.

Нагадаємо, гола Лобода спробувала захопити Німеччину.

Як повідомляв "Знай.ua", розкішна Полякова поставила фанатів перед нелегким вибором.

Також "Знай.ua" писав, що Слава Камінська поділилася рецептом малосольних огірочків.