Відома українська співачка, екс-учасниця культового жіночого колективу "ВІА Гра" і дружина Костянтина Меладзе Віра Брежнєва, яка регулярно виступає в Росії, поділилася з шанувальниками в своєму профілі Instagram дуже ніжною фотографією.

Так, співачка показала фото, на якому вона зображена в чорній сукні з глибоким декольте на тлі екзотичних рослин.

"Хочеться повернутися в цей стан. Коли спокійно всередині...", - підписала знімок Віра Брежнєва.

"Нереальна", "Шикарна", "Ви прекрасні", "Красуня", - пишуть її фанати в коментарях під знімком.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

До речі, Віра Брежнєва прилетіла в Лос-Анджелес, так як її старша дочка Соня навчається в США і готується до випускного року. Так, артистка показала спільний знімок з популярним поп-виконавцем Джастіном Бібером і його дружиною моделлю Хейлі Болдуін.

"Triple hollywood smile)) ну або потрійна голлівудська посмішка) привіт Соняші)) @sonyavkiperman #justinbieber #haileybaldwin", - підписала кадр Брежнєва.

Фолловери залишилися в захваті і почали коментувати побачене: "Не вуса а прохід в трусів", "Офігєть я заздрю Джастіну і Хейлі що вони сфоткалися з вами", "Вусатий Джастін не торт", "насправді @justinbieber тут якийсь не дуже на бомжа з тритижневим похмільним синдромом схожий", "Джастін хоч усвідомлює, наскільки сильно йому пощастило??))", "Такі прості, спокійно і радісно посміхаються! До наших «зірок» на кульгавій козі не під'їдеш", "Як ніби він вам доставив піцу, а ви за це з ним селфі бомбанули".

Нагадаємо, що Вера Брежнєва поділилася з фоловерами спільним знімком з 17-річною донькою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі, як дві краплі води.

Як повідомляв портал Знай.uа, Віра Брежнєва показала досить відверте фото в Instagram.

Також портал Знай.uа писав, що 17-річна Соня Кіперман опублікувала знімок у бікіні. Шанувальники були дуже здивовані через таке фото.