Учасниця "золотого складу" групи ВІА Гра Надія Мейхер довела, що багатодітні матері можуть мати чудову фігуру і розтяжку, якій може позаздрити і Анастасія Волочкова.

Так, 36-річна Надія Мейхер, вразила своїх шанувальників ідеальним і, що важливо, не вульгарним шпагатом. Такий розтяжці може позаздрити навіть скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка широко відома своїми шпагатами-раскорячками.

Знімок зі шпагатом і в пуантах екс-віагрянка розмістила на своїй сторінці в Instagram, де шанувальники оцінили не тільки гнучкість знаменитості, але і чудову фігуру. Нагадаємо, що Надія з чоловіком виховує трьох дітей.

«Як статуетка! Красуня», «Яка ти молодець, трудяжка», «Волочкова відпочиває, у вас ідеальна розтяжка», «Очманіти! Ну дуже гнучка», «Затьмарила Волочкову вертикальним шпагатом», «Надя! У вас божественна постать!!! Просто здуріти можна!», «Молодець Надя, відмінна форма і шпагат», - заявили фанати співачки.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Надія Мейхер показала красу і спереду і ззаду. Відома українська співачка, актриса, телеведуча і екс-солістка групи "ВІА Гра" Надія Мейхер-Грановська поділилася зі своїми фанатами новим пікантним фото. Відповідний знімок зірка опублікувала у своєму Instagram-акаунті. На фотографії Мейхер приміряла біле плаття з власного бутіка, яке неймовірно облягало її форми і підкреслювала фігуру.

Екс "ВІА Гра" поєднала вбрання з чорними босоніжками на невеликій платформі, а в підписі до світлини зазначила, що літо закінчується, але розлучатися з ним зовсім не хочеться. Підписники були в захваті від зовнішності і фігури Надії. Вони згадували минуле і дивувалися, як час може бути непідвладний людині.

Нагадаємо, маленький купальник Мейхер-Грановської ледве стримав її принади.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Мейхер-Грановська показала, як любить найбільше.

Також портал "Знай.uа" писав, що "стара віагрянка" Надія Мейхер захопилася молоденькою дівчиною.