Канадський виробник канабісу A Higher Level Of Thought оголосив про набір добровольців, готових тестувати продукт.

Про це пише Mashable, передають українські ЗМІ.

У оголошенні йдеться, що компанія шукає "завзятих укурків" - майбутніх членів комітету, який буде оцінювати якість продукту.

"Співробітники" будуть отримувати по 50 доларів за годину. Однак у повідомленні зазначено, що протягом місяця можна працювати не більше 12 годин.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще


Завдання дегустатора - ділитися враженнями від продукту, причому це потрібно буде робити публічно, у соцмережах та відеоблозі.

Дедлайн для заявок - 17 жовтня. Бажаючим доведеться переїхати в Канаду. У червні ця країна стала другою державою після Уругваю, у якій дозволено вживання марихуани.

Нагадаємо, група дослідників з Університету Нью-Мексико довела, що вживання марихуани пом'якшує симптоми цілого переліку захворювань.

Про це повідомляє науковий портал Naked Science.

Дослідники розробили спеціальний мобільний додаток Releaf App. Програма дозволяє вести облік споживання, оцінювати інтенсивність симптомів до і після прийому марихуани. Його творці вважають, що така методика набагато ефективніше інших.


Як повідомляв Знай.ua, днями у Росії сталась скандальна історія, яка вчергове показала справжнє обличчя російського "правосуддя".

Кричущий вирок винесено в Пермі щодо 64-річного пенсіонера та ветерана праці Ігоря Трошева.

Чоловіка засудили строком на 1 рік позбавлення волі умовно за нібито вирощування наркотичної рослини. Про це повідомили російські ЗМІ.

За інформацією журналістів, одного разу пенсіонеру завезли на ділянку новий грунт. Із нього виріс бур'ян - мак.

Пенсіонер не звертав на нього уваги, однак у підсумку щодо нього все одно завели кримінальну справу.

Перед судом чоловік здав аналіз на наявність наркотиків у крові. Тест нічого не показав.


Також Знай.ua писав про те, що у дизайні шкільних щоденників, надрукованих в Росії, виявили хімічну формулу наркотиків.