Еротичний гороскоп на 22 вересня Овен

Сьогодні все буде здаватись просто відмінним: ідеальна прелюдія, спільні бажання. Але сусіди все зіпсують, вони не розуміють ваших стогонів, тому починають бити по батареях.

Еротичний гороскоп на 22 вересня Телець

Тельцям сьогодні буде хотітися, щоб їх вмовляли, по-іншому ніяк. Інакше ви будете сумніватися в своїй привабливості, успішності і любові до вас.

Еротичний гороскоп на 22 вересня Близнюки

Виберіться з ролі черниці і спробуйте більш розкріпачену манеру спілкування. Навіть якщо деякі речі будуть здаватися вам банальними дрібницями, вони все одно подіють.

Еротичний гороскоп на 22 вересня Рак

У Раків немає бажання, сил і часу думати про фізичну любов, їм можна і не пропонувати. Зате за сьогодні вони зможуть зібрати еротичний потенціал на майбутнє.

Еротичний гороскоп на 22 вересня Лев

Леви, судячи з усього, теж люблять вухами, але також і збуджуються не стільки від слів, скільки від тембру і темпу голосу, навіть хрипкий шепіт зможе вас завести.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Еротичний гороскоп на 22 вересня Діва

Сьогодні вам не сподобається ніяка фізична близькість. Спочатку вас придавлять в транспорті і більше ви не захочете, щоб чуже тіло вривалося в ваш простір. Принаймні сьогодні.

Еротичний гороскоп на 22 вересня Терези

Відмінний день для сексу, але поганий день для розмов, до нього, під час і після. Особливо під час. Партнер може говорити скільки хоче, але самі не питайте нічого.

Еротичний гороскоп на 22 вересня Скорпіон

Сьогодні ви будете почувати себе дуже вмілим, на стільки, якими бувають тільки старі розпусники, які знайшли собі молоду безневинну малолітку. А ваш партнер саме так себе і буде вести. Може правда краще перевірити паспорт?

Еротичний гороскоп на 22 вересня Стрілець

Сьогодні у вас бажання менше, ніж у вашого партнера. Або відмовляйте, або йдіть назустріч партнеру через не хочу. Але пам'ятайте, що любов без бажання - це злочин перед обома.

Еротичний гороскоп на 22 вересня Козеріг

Сьогодні ваш коханий буде цікавитися різними новинками. Придушіть консерватизм і спробуйте поекспериментувати.

Еротичний гороскоп на 22 вересня Водолій

Найбільше надихнуть вас на подвиги в ліжку слова. Не тільки партнера, самі говоріть, якщо вам щось подобається і поб'єте новий рекорд.

Еротичний гороскоп на 22 вересня Риби

Ваша половинка сьогодні дуже болісно реагує на будь-який різкий рух. Тому постарайтеся бути акуратніше і ніжніше. Щоб потім ніхто не говорив, що «життя» тріщину дало.