Осінь вже прийшла до нас. А ви ще ходите у літніх нарядах? Ми підкажемо вам, що в моді цієї осені, які мотиви краще використовувати, щоб бути в тренді.

Візерунки, тканини, кольори - все це ви знайдете в нашій статті. Восени дуже важливо не переборщити з темними тонами, краще використовувати яскраві елементи, які підкреслять оригінальність образу і прикрасять похмурий день.

Тканини краще вибирати більш натуральні, тому що наша осінь холодна і непривітна. У непогожий день вас зігріє кашемір, вовна, бавовна. Велику увагу слід приділити верхньому одягу. Куртки, пальта, плащі не повинні повнити вас, але стягувати і сковувати рухи, теж ні до чого. Восени важливо підібрати комфортний образ і ми вам допоможемо в цьому!

Анімалістичний стиль. Осінньо-зимова мода 2018/2019 — явище дійсно дике. Від леопарда до оцелота, від зебри до тигра — анімалістичні плями і смуги засвітилися в показах практично всіх найбільших модних будинків світу

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Флористичні мотиви восени завжди допоможуть підняти настрій і виглядати яскраво. Не відмовляйте собі в кольорах навіть восени!

Дикий захід. Замша, бахрома, сомбреро, пончо, ковбойські чоботи, широкі ремені з масивними пряжками — ось це все. Трохи романтики з «Світу Дикого Заходу» — прекрасний спосіб трохи розвіяти осінній сплін.

Штучне хутро. Головне не переборщити! Невеликі вкраплення в образ штучного хутра допоможуть створити теплий осінній образ.

Багатошаровість: тепло і практично. Цей тренд був популярний восени і обіцяє зберігати свої позиції як мінімум до кінця жовтня. Бонус: в прохолодний сезон багатошаровість — це не тільки модно, але ще й тепло.

Поки ще тепло, можна порадувати себе піжамним стилем. Плюс в тому, що можна використовувати будь-які мішкуваті і зручні вбрання, головне без перебору, щоб образ був охайним і легким.

Улюблений усіма пончо. якби серед верхнього одягу проводився чемпіонат по комфорту, то плащі-пончо зайняли б перше місце. Легкі, абсолютно не сковують рухів, приховують недоліки фігури і одночасно підкреслюють крихкість, ці разлетайки знову в моді. Довгі або короткі, екстравагантні або в строгу «британську» клітку — вибирати тільки вам.

Відео: головні тренди осені 2018

Це невеличка добірка трендів цього сезону. Будемо тримати вас в курсі нових модних тенденцій!

Користуйтеся і не дякуйте.

Читайте також на "Знай.иа": Модний вирок: експерти назвали антитренды осені-2018.

"Знай.иа" про новостя моди: Шейк і Водянова продемонстували справжні відносини.