Навіть самий недорогий, куплений по акції, парфум може зберегти вам аромат на тривалий час, якщо дотримуватися шести простих правил.

Правило №1. Тривалість аромату залежить від умов зберігання

Ніколи не зберігайте флакон у ванній, це місце частих перепадів температур і підвищеної вологості. І ніколи не ставте свій улюблений парфум на підвіконня і будь-яке інше місце, куди потрапляють сонячні промені. Зберігати флакон слід в темному і прохолодному місці, наприклад, в ящику вашого туалетного столика або в тумбочці. Головне, щоб тумбочка або туалетний столик був розташований подалі від батареї.

Правило №2. Наносіть парфуми на точки пульсу

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Це такі місця на нашій шкірі, де судинна сітка максимально наближена до нашої шкіри. Точки імпульсу знаходяться на згині ліктів, зап'ястях і потилиці. Кров, яку переганяють судини, дуже тепла, і це тепло допоможе парфуму краще розкрити свій аромат.

Правило №3. Волосся довше за шкіру зберігає аромат

Тільки розпорошувати треба правильно: не просто попшикати на волосся, а "створити хмару" – розпорошити парфум на відстані витягнутої руки і пройтися крізь парфумну хмару.

Правило №4. Аромат парфуму працює не відразу після розпилювання

Багато хто думає, що душитися треба в самий останній момент, за пару хвилин до зустрічі з подругами або якого-небудь заходу. Це найпоширеніша помилка. Аромат вашого улюбленого парфуму буде більш стійким, якщо ви його розпилите на себе відразу після душу. Від вас буде пахнути дуже довго. А якщо розпорошувати парфум за кілька хвилин до заходу – це тільки скоротить "чутність" аромату, у якого і без того короткий цикл життя.

Правило №5. Парфум не любить самотності

Він погано працює самостійно, йому потрібні друзі: молочко, зволожуючий лосьйон, ароматизований гель для душу, пудра. Парфум не справляється зі стійкістю аромату і його повноцінного розкриття, якщо ви використовуєте його окремо від догляду за шкірою.

Правило №6. Парфум любить спокійних і терплячих

Ніколи! Запам'ятайте! Ніколи не тріть ті місця, куди бризнули парфум. Всі верхні ноти аромату парфуму зникають в небуття після рясного тертя, а нижні ноти – протягом півгодини пропадають. Терти ділянки шкіри, куди розпорошили парфум, категорично не можна! Якщо вже дуже сильно свербить у вас, видаліть надлишок вологи – просто акуратно промокніть ватним диском.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про 3 головні помилки при використанні парфумів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зробила велика Коко Шанель для світу моди.

Також портал "Знай.uа" писав, про 5 секретів краси Вікторії Бекхем.