На березі океану в Новій Зеландії місцевий житель виявив істоту, яку прийняв за інопланетного прибульця. Однак вона виявилася морським мешканцем, хоча і виглядала дуже незвично.

Адам Дікінсон з Нової Зеландії переконався, що наша планета і без прибульців з інших світів володіє дивовижними живими істотами. Так, він із родиною знайшов і сфотографував на пляжі неймовірну медузу.

Знахідкою виявився цікавий вид медузи волосиста ціанея. Представники даного виду можуть виростати досить великими і часто мають страхітливий вигляд.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

Невідомо, чи була жива істота під час того, як знайшов її Адам і що стало з нею після. Чоловік лише додав, що після того, як він сфотографував дивне створіння, на всяк випадок наказав дітям триматися від нього подалі.

Однак не всі подібні знахідки можна пояснити логічно. Так, у соціальних мережах почав активно поширюватися відеоролик, зроблений у Болівії: автор запису випадково потрапив на щось велике і, відверто кажучи, страшне.

Найбільше істота схоже на гігантського хробака, який чомусь пересувався на двох ногах. Сталося це посеред проїжджої частини у місті Ла-Пас.

Автори відео пишуть, що не могли повірити тому, що бачать: велетенський черв'як, який пересувається на кінцівках, не вміщувався у свідомості. В мережі також відзначають, що істота на людей, які його знімали, взагалі ніяк не відреагувало.

Нагадаємо, гуманоїди з Нібіру вже навідалися в США. Вчені вразили новими знахідками, які вдалося зафіксувати на запису.

Як повідомляв "Знай. ua", величезна мерзенне "щось" випадково потрапило в кадр, вся країна в жаху. Гігантський вертикальний хробак лякає кожного, хто це бачив.

"Знай. ua" писав, що НЛО пробив Місяць. В мережі з'явилося відео з дивним об'єктом, який з'явився вночі в небі під Липецьком.