Як було б здорово, якщо б чоловіки просто відкривали рот і говорили: "Я тебе люблю!" Але цієї епохальної події завжди доводиться чекати. Є абсолютно очевидні ознаки його почуттів, на кшталт пропозиції жити разом. А є — неочевидні.

Він весь час тебе смішить

Постійно. Не те щоб він наймався до тебе штатним клоуном, але будь-педантичний сухар і зануда починає виблискувати іскрометним гумором, як тільки закохується.

І сміється над усіма твоїми жартами

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Сумно, але факт: чоловіки чомусь впевнені, що у жінок немає почуття гумору. Нібито ми жартуємо дуже акуратно, а тому прісно. Зрозуміло, це всього лише дрімучий стереотип, але він настільки живучий, що в нього часом вірять навіть навіть класні хлопці. Але закохані чоловіки про це миттю забувають.

Він веде себе дивно

"Дивно" не означає "неправильно", хоча деякі зміни в його поведінці тобі можуть і не сподобатися. "Дивно" — це значить, так, як йому зазвичай невластиво. Душа компанії може миттю втратити все своє красномовство, а непомітний тихоня раптом почне старанно звертати на себе увагу оточуючих.

Він копіює твої жести і міміку

Це найвірніша ознака, тому що тільки її чоловік не в змозі контролювати. Всі інші ознаки він може задушити в собі зусиллям волі, а це — ні.

Він весь час на тебе дивиться

Насправді, люди роблять це не дуже часто. І не надто тривало. Якщо ти весь час дивишся в очі співрозмовнику, він незабаром відчує себе ніяково: навіщо це ти так люто витріщаєшся? Підозрюєш його в чомусь? Або у нього щось з обличчям? Зазвичай люди це розуміють і намагаються періодично переводити погляд з обличчя співрозмовника на які-небудь сторонні предмети. Але закоханий чоловік так не може.

Нагадаємо, забудь про ці фразах, якщо не хочеш втратити чоловіка.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", сследованіе показало, про кого найчастіше жінки фантазують.

Також портал "Знай.uа" писав, що експерти назвали 4 книги про "це", які варто прочитати кожній.