Вам цікаво, що думають чоловіки про жіночій гардероб? Який одяг вони вважають спокусливим, а на що у них "алергія"?

Відповіді, як не дивно, були гранично чіткими, з докладними роз'ясненнями, з деякими з яких, складно не погодитися. Повідомляє Clutch.

Якщо вам це дійсно цікаво, то пропонуємо ознайомитися з результатами дослідження британських вчених, які неодмінно вас здивують. Всім чоловікам ставили одне і те ж питання: що більше за все не подобається їм в жіночому гардеробі? І що найбільше подобається чоловікам в жіночому гардеробі?

Рейтинг жахливих речей на думку чоловіків:

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Першими в рейтингу виявилися широкі штани і легінси, які, на думку чоловіків, спотворюють жіночу фігуру. Пояснюється це тим, що широкі штани приховують пропорції, а лосини навпаки занадто обтягують фігуру і демонструють те, що не слід бачити оточуючим.

На другому місці опинилися комбінезони.

Представники сильної половини вважають, що вони нагадують їм робочий одяг.

А самим огидним взуттям були названі - уггі. Чоловіки вважають, що ці безформні півчобітки псують все враження про жіночий образ. Особливо дратує їх, коли уггі носять разом з дорогою шубою.

Так само не люблять чоловіки широкі сукні, які приховують фігуру. Багато хто вважає, що в такому вбранні категорично не можна приходити на побачення. Тільки в магазин за хлібом, і то біля будинку.

"Одяг, який відноситься до категорії унісекс, не прийнятний для жінки", - кажуть вони.

Є чоловіки, яких дратують написи на футболці. Вони вважають, що такі речі повинні носити школярки, але не впевнена в собі жінка.

Багато хто не розуміє призначення клатча і дійсно вважають його абсолютно марною річчю. Але вони просто не знають всі жіночі секрети.

А тепер дізнаємося, що найбільше подобається чоловікам в жіночому гардеробі:

У перевагах думки чоловіків розділилися.
Одні вважають, що коротка спідниця і високий каблук - це межа мрій, інші навпаки віддають перевагу жіночним платтям середньої довжини і невисокому каблуку.

Проаналізувавши всі відповіді, вчені зробили висновок, що чоловікам подобається одяг, яка підкреслює красу жіночого тіла. На їхню думку - це облягаючі сукні-футляри з щільних тканин, джинси, які добре сидять, м'які джемпера з V-подібним вирізом і сорочки, розстебнуті на кілька верхніх гудзиків.

Чоловікам подобаються речі, які трохи оголюють частини жіночого тіла. Наприклад: блузи з відкритими плечима або глибокий виріз на спині.

Абсолютно всі люблять наряди, які підкреслюють талію.

Практично всі говорять, що звертають увагу на взуття жінки, але ніколи не цікавляться брендами в одязі. Чоловікам не важливо, скільки коштує та чи інша річ, головне, щоб вони поєднувалися між собою.

Нагадаємо, 5 вагомих причин носити сукні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кардиган повинен бути в шафі у кожної стильної дівчини.

Також "Знай.ua" писав, як виглядати стильно цієї осені.