Гороскоп на тиждень 24 - 30 вересня Овен

На цьому тижні Овнам варто «домовитися» зі своїм організмом і зробити те, що він хоче. Будуть корисні заняття спортом, шопінг, а також зустрічі з друзями.

Гороскоп на тиждень 24 - 30 вересня Телець

На цьому тижні Тельці будуть розплачуватися за свою вередливість: почнуть вилазити «хвости» незавершених справ і невиконані зобов'язання.

Гороскоп на тиждень 24 - 30 вересня Близнюки

На цьому тижні Близнюки відчують себе кульками, що здулися, тому що не всі задуми втілюються в життя. Згадайте про те, що ви занедбали, і наведіть лад.

Гороскоп на тиждень 24 - 30 вересня Рак

На цьому тижні Раки матимуть впевненість у своїх силах. Такий настрій позитивно позначиться на всіх сферах їх життя. Ще на вас чекають цікаві знайомства.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Гороскоп на тиждень 24 - 30 вересня Лев

На цьому тижні Леви будуть мати чітко поставлені цілі, але ось біда: навколо дуже багато людей, які будуть смикати вас по дурницях. Іноді потрібно піти на компроміс.

Гороскоп на тиждень 24 - 30 вересня Діва

На цьому тижні будьте готові до розчарувань на роботі. Зате в особистому і домашньому житті на вас чекає гармонія, а болючі питання вирішаться миром.

Гороскоп на тиждень 24 - 30 вересня Терези

На цьому тижні Терези зіткнутися з людьми, які хочуть погрітися у променях їх слави і чарівності. Втішити їх зможе те, що у них як і раніше все дуже добре з грошима.

Гороскоп на тиждень 24 - 30 вересня Скорпіон

Цього тижня Скорпіони повинні заздалегідь планувати активний відпочинок. Особливо це стосується тих, хто перебуває у міцних відносинах: кохана людина стане вашим психотерапевтом.

Гороскоп на тиждень 24 - 30 вересня Стрілець

На цьому тижні Стрільцям не можна давати шансів недоброзичливцям. Тільки не перестарайтеся з близькими, тому що вони прекрасно вас знають.

Гороскоп на тиждень 24 - 30 вересня Козеріг

На цьому тижні Козерогам навряд чи вдасться одночасно догодити керівництву і терміново прибути до найкращої подруги, яка розлучилася зі своїм бойфрендом.

Гороскоп на тиждень 24 - 30 вересня Водолій

На цьому тижні астрологи рекомендують Водоліям радіти рівній течії життя. Адже нічого примітного тиждень не обіцяє. Час поривів поки не настав.

Гороскоп на тиждень 24 - 30 вересня Риби

На цьому тижні зірки радять Рибам зайнятися інтелектуальною діяльністю. В кінці періоду ви відвідаєте важливий захід, який зачепить всю вашу сім'ю.