Парочка "гігантів" з британського Ліверпуля показала, що таке справжній бурхливий секс. Любовних утіх чоловіка та жінки, що страждають ожирінням, не витрива триповерхвий будинок.

Про це пише видання Mirror.

Їх кімната знаходилася на третьому поверсі. Сусіди ніяк не очікували подібного підступу.

парочка

Як зазначається, вага чоловіка становив 290 кілограм, а його партнерки - 200. Коли вона відчувала оргазм, і стався інцидент.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У той час, коли пара займалася на ліжку своїми втіхами, міжповерхове перекриття просто не витримало таке навантаження. Як результат, коханці разом з ліжком і купою бетону проломили і ще одне перекриття, пролетіли три поверхи та приземлились у підвальному приміщенні.

закохана пара

Зрозуміло, що їх переляку не було меж. Належав чи закоханим весь будинок, невідомо, але потерпілий заявив, що готовий його повністю відновити. При цьому у нього відзначений лише перелом кінцівки. Більш медичну допомогу нікому не знадобилася. Це зафіксовано оперативно прибулими на місце події рятувальниками. Їх викликали жителі сусідніх будинків, які почули страшний гуркіт.

Закоханий гігант повідомив, що після відновлення будинку він знову приступить до сексу зі своєю другою половиною і менш активним він робити його не має наміру.

обвал

Дивіться: Чим небезпечне статеве утримання

Нагадаємо, чоловікам теж протипоказа тривала відмова від інтимної близькості. У них може початися застій сперми, а це загрожує простатитом та іншими захворюваннями подібного роду.

Тому, за словами медиків, найкращим варіантом є регулярне статеве життя без надмірностей.

Як повідомляв портал Знай.ua, безсоромний "Апполон" влаштував нудистські розваги на очах у дітей. На популярному українському курорті один з відпочивальників викликав справжній фурор. Чоловік прийшов по засмагати голяка.

Також Знай.ua писав про те, що повторний статевий акт впродовж ночі збільшує ймовірність завагітніти.