Лікарі заявили, що тривала відсутність інтиму завдає величезної шкоди здоров'ю людини.

Особливо це стосується жінок. Вони стають неуважними, у них виникають песимістичні настрої, а життя здається позбавленим фарб, прісним та нецікавим.

Однак окрім психологічних проблем, у представниць слабкої статі посилюються менструальні болі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

При тривалому утриманні від плотських утіх у жінок взагалі зникає сексуальне бажання і відновити колишній ритм може стати досить важким завданням.

Чоловікам теж протипоказа тривала відмова від інтимної близькості. У них може початися застій сперми, а це загрожує простатитом та іншими захворюваннями подібного роду.

Тому, за словами медиків, найкращим варіантом є регулярне статеве життя без надмірностей.

Нагадаємо, жінки, які визнали свою полігамну природу, з головою поринають у світ задоволення. Вони знаходять радість там, де, на їх думку, не зможуть відчути докорів сумління.

А після всього, що сталося, повертаються до свого рідного "порту".

Часто, дівчата зраджують по-чоловічому, або якщо точніше, то за такими же традиційними моделям, як і чоловіки. Про це стало відомо завдяки нещодавнім дослідженням провідних психотерапевтів та сексологів.

За словами соціологів, сексуальні зв'язки жінок протягом останніх двох десятиліть стали спонтаннішими, особистісними, і все менший вплив на них здійснюють моральні табу.

Опитування, проведене дослідниками в 2005 році, показало, що у 18% заміжніх жінок і 22% одружених чоловіків була хоча б одна пригода "на стороні" протягом року.


Як повідомляв Знай.ua, у світі плотських утіх існує безліч різних, абсолютно витончених поз, які під час статевого акту приносять чимало задоволення.

Однак, сексологи провели кілька цікавих експериментів, які допомогли розгадати загадку, як отримати ідеальний оргазм.

Американські сексологи розкрили таємницю і заявили, що так звана поза Pretzel Dip є найкращою для гарантованого досягнення оргазму. Про це пишуть американські наукові видання.


Також Знай.ua писав про те, що стресове нетримання сечі зустрічається у кожної шостої жінки. Але не всі готові розповісти про це лікарю.