У світі плотських утіх існує безліч різних, абсолютно витончених поз, які під час статевого акту приносять чимало задоволення.

Однак, сексологи провели кілька цікавих експериментів, які допомогли розгадати загадку, як отримати ідеальний оргазм.

Американські сексологи розкрили таємницю і заявили, що так звана поза Pretzel Dip є найкращою для гарантованого досягнення оргазму. Про це пишуть американські наукові видання.

Саме ця позиція дає глибоке проникнення і при цьому дозволяє зберігати зоровий контакт. Сексологи стверджують, що дана позиція не вимагає спеціальної фізичної підготовки, а тому повторити її зможе кожен охочий.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Мінімальне зусилля і максимальне задоволення, заявляють сексологи з США. Для створення романтичного ефекту фахівці також рекомендують у процесі застосовувати ароматичні масла.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в полку заможних женихів прибуло: колишній міністр закордонних справ Великобританії Борис Джонсон офіційно оголосив, що розлучається з дружиною. У шлюбі вони були 25 років, за цей час у пари народилося четверо дітей.

Тепер у всіх дівчат планети з'явився шанс спокусити міністра. Тільки як це зробити і з чого почати? Секс-коуч Юлія Печерська розповіла, як домогтися Джонсона. Печерська запевняє, що за характером Джонсон — "маленький хлопчик" і "клоун з дешевими іграшками", а також нарцис. Причому це проявляється навіть у позі для фото.

"Його ще зловити треба спочатку, перш ніж щось робити. І зробити це не так легко", — запевняє коуч.

Варто нагадати, що американські вчені з Делаверського університету виявили, що телевізор вдома зменшує заняття сексом на 6%. Результати опублікували на сайті Національного бюро економічних досліджень Сполучених Штатів.

Нагадаємо, інтимні традиції часів Київської Русі.

Як повідомляв Знай.uа 8 порад, як поліпшити інтимне життя в шлюбі.

Знай.uа писав, Ілон Маск влип у інтим-скандал, розлучився з дівчиною і видалив Instagram.