Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Знаменитість показала знімок з недавнього конкурсу пародій в київському торговому центрі "Gulliver". Виявляється, переможницею шоу двійників стала одеська дрег-квін Шпилька.

"Знайомтесь, нова Оля Полякова! Шпилька 👠 @mademuaselle.shpilka - переможниця шоу двійників! Я особисто в захваті від проекту! Сподіваюся, що конкурс пародій стане щорічним і з кожним разом буде все яскравішим і яскравішим! Дякуємо усім, хто підтримав цю ідею, особлива подяка учасникам і глядачам. Це було круто! 🔥", - поділилася радісною новиною Полякова. Фолловери ж взялися коментувати побачене: "Мені стара більше подобається 😂✌", "Оля розмножується)))", "Олечка, крутіше за вас ніхто не буде! Ви неперевершена і неповторна!😍😍😍 Любимо!💋💋💋", "Ольга, скажіть це чоловік з травесті шоу, або щось плутаю?!", "Шикарний чоловік😜😂", "Красоточки які)))", "Було б цікаво, якби сама Оля пішла на конкурс і не пройшла, як було з Чарлі Чапліном!😂".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.